Improvisera min historia - ett improexperiment!

Plats MAF, Scen 1, Malmö
Improföreställning 15 feb
 

Kristin slängdes in i ett experiment där det gällde att ta sig ut ur ett rum på psykakuten med hjälp av ett antal plastmuggar. Nu ska fyra improvistörer tolka hennes upplevelser i ett improvisationsexperiment. Blir det skratt eller gråt? Ingen vet förrän lördag 15/2 kl. 19.00.
Kristin berättar:
I januari 2010 vändes mitt liv upp-och-ner. Jag var 21 år och inne på mitt andra år på kemiprogrammet på Göteborgs universitet. Efter att ha glidit igenom skolan med höga betyg var jag van vid medgångar. Att jag helt plötsligt skulle diagnostiseras med en psykisk sjukdom låg långt utanför min föreställningsvärld. Trots alla böcker jag läst visste jag i princip ingenting om hur psykiatrin fungerade. Hade jag vetat mer är jag övertygad om att den första tiden inte hade behövt bli så kaotisk. Och hade mina anhöriga vetat mer hade de säkert kunnat stötta mig på ett ännu bättre sätt. Det är bland annat därför jag länge har velat berätta om det som hände.
Jag har gått kurser i improvisationsteater och kommit att älska det. Dessutom har jag genom kurserna lärt känna Elin Fredrikson (improvisatör och undervisare), som ville hjälpa mig att berätta min historia. Genom vår gemensamma kärlek till impron landade vi i att vi ville använda den för att berätta. Impro förknippas ofta med skratt och flams men där finns så mycket mer! Vi vill experimentera med att låta impron ta sig an det svåra i livet.
Plats: Scen 1 Norra Skolgatan 10A 3 vån.
Biljetter: 50 kr. (MAF medlem 40 kr)