Hantverkskampen 2020

Arrangör Arena Reklam AB
Tid 2020-02-05 07:0009:30
Plats Skogsbovägen 5, 691 47 , Karlskoga
Antal lag
 

Hantverkskampen är tillbaka! Anmäl ditt hantverksföretag till denna unika frukoststafett för att vinna titeln som stans bästa hantverkare 2020. Förutom titeln och äran går vinnarlaget hem med en vinst på arbetskläder och skor till ett värde av 10 000kr. Samtliga deltagare får en goodiebag med bland annat en sportbag/ryggsäck från Craft.

Tävlingen består av en stafett där laget med den bästa tiden från morgonens starter vinner hela turneringen, och varje lag blir tilldelad en starttid någon gång mellan kl. 7-9.15 (starttiden meddelas cirka en vecka innan Hantverkskampen). De tävlande behöver endast närvara under sin givna stafettid, övriga delar av eventet är valfritt. Stafetten tar cirka 15 minuter och kräver ingen större fysisk ansträngning, den är utformad för att passa de allra flesta. 

Vardera lag bör bestå av 2 personer och ska komma från ett hantverksföretag, vilken typ av hantverksyrke spelar ingen roll. Ett företag får ställa upp med fler lag. Vi uppmanar även kollegor som inte deltar att följa med för att heja på och äta gemensam frukost på plats hos oss på Skogsbovägen 5 i Karlskoga. 

ÖPPET HUS MELLAN KL 7-9.30, ALLA ÄR VÄLKOMNA

Anmälan stänger fredag 24 januari.

Vid eventuella frågor, kontakta Sofia Hagström på sofia@arenareklam.com.

Varmt välkommen!