TA Testdag & Rond 2 Kinnekulle Ring [TimeattackNU.se]

Arrangör TAnu.se
Tid 2020-06-05 09:002020-06-07 17:00
Plats Kinnekulle Ring, Online
ANMÄLAN R2 TANU.SE
 
NY! 3hNU.se - Tävlan 3-timmars långlopp inkl. 2-3 förare - 2890:-
 
NY! 3hNU.se - 3hNU.se SERIEANMÄLAN 3 tävlingar inkl. 2-3 förare - 9400:-
 
(Första gången nybörjare & 3hNU.se Tävlande) TA Testdag FREDAG (Inkl. transponder) - 1790:-
 
TA Testdag FREDAG - 2190:-
 
TA Testdag FREDAG (DRIVER "PLUS" 2020) - 1790:-
 
FULLBOKAD! TA Testdag LÖRDAG
 
FULLBOKAD! TA Testdag LÖRDAG (DRIVER "PLUS" 2020)
 
FULLBOKAD! TA-AM Tävlingsdebut lördag/söndag (Nybörjare som kör första tävling i AM-klass) - 2390:-
 
FULLBOKAD! Time Attack "Wildcard" Lör el. Sön (Uppge dag nästa sida) - 3900:-
 
Licens eller Medåkare (Personförsäkring, gäller hela helgen) - 200:-
 
Elskåp (Gäller ett ekipage, hela helgen) - 480:-
 
FULLBOKAD! Lunchlåda Fredag - 120:-
 
FULLBOKAD! Grillmiddag Fredag - 140:-
 
FULLBOKAD! Lunchlåda Lördag - 120:-
 
FULLBOKAD! Grillmiddag Lördag - 140:-
 
FULLBOKAD! Lunchlåda Söndag - 120:-
 
FAKTURA FÖRETAG (Fyll endast i om någon annan än privatperson ska faktureras - +25% tillkommer på priserna)
 

Varmt välkomna till Kinnekulle Ring 5 - 7 juni, årets kanske trevligaste Time Attack-event med stor fokus på nybörjare.

Denna helg kör vi följande aktiviteter:


FREDAG, 5 JUNI:
- Premiär för 3hNU.se: Sveriges nya enkla och roliga långlopps-serie alla kan köpa en billig bil och samla vännerna till en satsning. Till premiären ger vi -1000:- i rabatt för att prova på fram tills 25 maj.

Du kan med fördel boka på extra testtid på tävlingsdagen, välj då erbjudandet för "Första gången nybörjare & 3hNU.se Tävlande" för +1390:-. Det är även möjligt att anmäla sig till Time Attack i klassen Club-AM på lördagen för specialpriset 1990:-. 

OBS! Du kan även anmäla dig till hela säsongen (KINNEKULLE 5 JUNI, MANTORP PARK 27 JUNI & GELLERÅSEN 23 AUG) där du samlar seriepoäng, får ett eget startnummer och får ta del av 3hNU.se mediapaket med livesändning mm.

- TA Testdag "BASIC": En enklare rabatterad testdag som erbjuder 3x 15min pass på förmiddagen och 2x15min med större grupper i open pit efter lunch. Perfekt för dig som kör 3hNU, ska tävla i Club dagen efter, är nybörjare eller som vill förlänga din helg med massa testmöjligheter en hel weekend.

LÖRDAG, 6 JUNI:
- TA Testdag: Våra högkvalitativa bandagar med full tävlingstidtagning, rescue, ambulans och full bemanning runt banan i 5x15min gruppindelade pass över hela dagen. 

- Tävling (Rond 2) för Club-AM och Club: Den här dagen tävlar våra instegsklasser och vi subventionerar priset för de som aldrig kört TA förut som klassar in här. Ta chansen att prova tävla ihop med lite mindre avancerade bilar och få smak för vår tävlingsform.

SÖNDAG, 7 JUNI:
- Tävling (Rond 2) för resterande klasser: Sista dagen tävlar våra resterande klasser, men det finns möjlighet att delta i endast denna tävling som ett "Wild Card". För de med mindre erfarenhet eller enklare bilar på R-däck finns klasserna Club Challenge-AM och Pro Street-AM. 


FRÅGOR? Tveka inte att skicka ett mail (anmalan@timeattacknu.se) eller ring Mikael (0738121190) för att få hjälp.

OBS! Publik och anhöriga är strikt förbjudna! Du får endast ha med dig mekaniker och team-medlemmar, som hjälper dig i ditt tävlande. Dessa fyller du i på nästa sida av anmälan så de finns på en namnlista som kollas i entrén på plats. 
OBS! Priserna höjs med ca +400:- vid anmälan måndag 25 maj.
OBS! Antalet platser är denna rond begränsade, ni måste GODKÄNNA OCH UPPFYLLA VÅRA VILLKOR ANG. SMITTSKYDD & SOCIAL DISTANSIERING (KLICKA!) för att få medverka!

PRESENTATION: TIME ATTACK 2020KLICKA HÄR FÖR ALL INFO: PRESENTATION TIME ATTACK 2020

På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal samt sekretariat som alltid har trevligt folk på plats.

På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass: KLICKA FÖR FACEBOOK.

TIDSSCHEMAN:

FAKTURA: All körning blir inom 24h fakturerad (anmälan bindande) och skickad till mailen, du får även ett SMS som bekräftar att den skickats och hur du kan betala med Swish. Köravgiften måste betalas inom 48h.

För privatpersoner gäller priserna som är specificerade.
Om du vill att ett företag ska betala fakturan som annonsering tillkommer +25% för rätt moms samt administration. 

LUNCH: Det går beställa matlådor ihop med Crew under hela helgen med bra husmanskost i väl tilltagna portioner. Hämtas i sekretariatet under lunch enligt tidsschema.

GRILLMIDDAG: Fredag och lördag går det bra att beställa grillmat ihop med crew.

ELSKÅP (480:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, vi beställer dom av SSK som drar fram skåpen och kontrollerar att ni har bokningsbekräftelse på att använda det. Priset gäller för hela helgen eller en dag.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
- - - - -
Varmt välkomna till ännu en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar kvalitativ bankörning & Time Attack!

FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.