Företagarträff Hudiksvall

Arrangör Coompanion Gävleborg
Plats H-huset, Håstaholmen, Hudiksvall
Företagarträff Hudiksvall
 

Hur ska det gå för företaget när jag går i pension?
Vill du säkra arbetstillfällena och behålla företaget på orten? 

Du är inte ensam om att oroa dig över din verksamhets framtid. Cirka 70 % av Sveriges företagare är äldre än 50 år, och 35 % har redan passerat pensionsåldern. Sverige står inför en enorm utmaning om ägarskiften inte blir av, en utmaning särskilt på landsbygd och på mindre orter. Så hur löser vi denna utmaning? 

Anmäl dig till företagsträffen! Här får du veta hur du kan säkra ditt företags överlevnad med hjälp av en kooperativ affärsmodell och hur du ökar chansen för att ditt livsverk överlever så att du tryggt kan gå i pension utan oro. 

Medarbetarägande är ett perspektiv som mer eller mindre saknas i den svenska debatten men när vi ser oss omkring i världen finns många exempel som fungerar. Nu bygger vi en svensk modell. 

Du erbjuds:
- Insikter i processen att överlåta företag 
- Kunskaper om fördelar och eventuella utmaningar som uppstår när personalen tar över

Många företagare väntar för länge innan de förbereder generationsväxling. Anmäl dig redan nu till den plats du önskar deltaga.

Tid och plats
Onsdag 29 januari kl 07.30-09.00 H-huset, Håstaholmen, Hudiksvall
Anmäl senast den 26 januari.

Vi bjuder på enklare förtäring! 

Arrangerat av Coompanion Gävleborg och berörd kommuns näringslivskontor med finansiering av Leader Gästrikbygd och Leader Hälsingebygd samt Jordbruksverket

Information: Leif Grytenius
Coompanion Gävleborg
070-218 56 40