Team Radioactive

Arrangör Race Wars Sweden
Plats Tierp Arena , Uppsala
entre fredag 1 Maj
100 kr
entre Lördag 2 Maj
100 kr
Entre Söndag 3 Maj
100 kr
Weekend paket entre
250 kr
Körning Fredag
500 kr
körning Lördag
500 kr
körning Söndag
500 kr
Weekend paket körning
1200 kr
VIP platser parkering Team Radioactive.
50 kr
Camping plats tält / Husvagn /husbil
100 kr
Företagsplats 3x3 meter
1000 kr
Företagsplats 3x6 meter
2000 kr

Vi är ett gäng glada bilentusiaster som är Team Radioactive. Vi har varit verksamma sedan 2011 där vi började träffas likasinnade på mackar och visa upp byggen, men till slut blev det så många att vi istället började arrangera stora parkeringsträffar som med åren blivit en stor succé.

Detta resulterade i att vi skapade en plattform på Facebook vid namn Team Radioactive där vi började dela video och fotomaterial från våra event men även publicerade våra kommande event. Efter detta ville vi börja utveckla dessa träffar och till slut fick vi börja arrangera våra event på F13, ett nedlagt flygfält, vilket aldrig någon lyckats få igenom i Norrköping tidigare. Detta resulterade i att vi startade en förening och eftersom dessa träffar tillät oss utvidga våra träffar med både körning, utställningar, shower, servering men även skapade möjligheten för företag att kunna synas gjorde att dessa träffar blev en stor succé.

Vi blev inbjudna att visa upp våra evenemang och våra egna bilar på Elmia Custom motor show 2014 och 2015, där vi även kommer stå nu 2020. Vi började även bli inbjudna på event runtom i landet som monter på Mantorp och sommarlandsträffen, vi har fått prova våra egna bilar på Gtboards körningar och många fler där vi själva kunnat se hur andra arrangerar sina event så vi kunnat förbättra våra egna som vi gjort.


Under Racewars kommer vi sköta Driftingen som är vår passion.
Vi kommer ha en egen VIP plats för alla drifting bilar och vi samverkar med flera olika team. Vill du vara med så boka din plats. Vi har köpt 50 platser så först till kvarn för att säkra just din plats.

Tag med kvittot när du kommer till Tierp så hjälper vi dig på bästa sätt.
Välkommen önskar vi från team Radioactive.