LEARNLABS Existentiella coacher

Arrangör BLYERTS & Existentiellt Forum
Tid 2020-01-07 09:0016:00
Plats Hos Existentiellt Forum, Rödabergen, Rödabergsgatan 3, Stockholm., Stockholm
Sajt, utbildning och support
7800 kr

Skapa en hemsida på tre dagar och lär dig på samma gång att bygga och sköta den

Dag 1 7 januari, 9-16
Dag 2 14 januari, 9-16
Dad 3 Kommer att finnas flera dagar att välja på.

VAR Rödabergen.

Att göra en sajt i Wordpress från scratch kan ta emot. Att köpa tjänsten är väldigt dyrt och har ingen långsiktighet. Nu erbjuder Blyerts i samarbete med Existentiellt Forum ett annat alternativ:
Lär dig att sköta din egen hemsida på samma gång som du bygger den.
Du gör din sajt själv men med ledning av Blyerts webb- och fotoexpert Ola Hedin (som numera sitter här hos mig i Rödabergen). 
Han gör mallar som du direkt kan börja jobba med. Du får tre att välja mellan. De kommer innehålla alla basfunktioner du behöver.
Dag 1 Du lär dig basen i Wordpress, lär dig hur din mall fungerar och kan börja fylla den med material redan på eftermiddagen.
Inför dag 2 skriver du dina texter, funderar på hur ditt bildmaterial ser ut.
Dag 2 Ola går igenom hur bilder fungerar på Wordpress – hur du fotar själv med mobilen, eller hittar fria bilder på nätet och hur du behandlar dem för att de ska bli snygga på sidan.
På eftermiddagen labbar du och Ola hjälper till när du fastnar.
Dag 3 Det här är en labbdag när du sitter här i Rödabergen och jobbar med din sida och Ola finns här hela tiden för att svara på all frågor, komma med förlag på lösningar etc.
Bonus: Eftersom du är i Rödabergen finns massor av existentiellt material, inte minst i form av böcker som du bara kan slå i för att hitta citat etc. Och så finns jag här som en resurs och kan hjälpa till med hur du ska uttrycka dig, vilka ord du ska använda eller med ren skrivcoaching.

Pris 7 800 + moms. (Ordinarie pris 11 600 + moms. Du får rabatt för att du är existentiell coach.) I priset ingår också uppdatering av Wordpress, tillägg och mallar under ett år. 

Detta får du:
Före utbildningen börjar:
Instruktioner för hur du skaffar en domän (en webbadress) och Ola hjälper dig med att placera den i ett webbhotell. Ett webbhotell är den plats på nätet där din hemsida bor.
På utbildningen:
1. Mallar du kan använda direkt.
2. Utbildning i hur mallarna fungerar.
3. Support medan du bygger din sida och hur du ska använda bilder.
4. Support under ett år från Blyerts i form av uppdateringar av Wordpress, mallar och tillägg. SEO-analys, det vill säga Google-optimering, så att din sida blir lätt att hitta. Och inte minst backup, om din sida skulle krascha. (Kostar i vanliga fall 3 800).
5. Stöd för skrivande och formuleringar kring det existentiella perspektivet.
6. En tredje labb dag när du kan komma till Rödabergen och jobba med din sida och få svar på alla dina frågor. 

Vill du veta mer hör av dig till mig eller Ola.
Ann 070 5562556
Ola 073 5200230