Alla mot Alla med Filip och Fredrik

Arrangör Nexiko
Plats HDR Sweden, Hangövägen 18, 11541 Stockholm, Stockholm
Alla mot Alla 19/2 Kl. 11.00 SEMIFINAL
 
Alla mot Alla 19/2 Kl. 14.00 SEMIFINAL
 
Fullbokad
Alla mot Alla 19/2 Kl. 18.30 SEMIFINAL
 
Fullbokad
Alla mot Alla 19/2 Kl. 21.30 FINAL
 

Succéprogrammet ”Alla mot Alla” med Filip och Fredrik är tillbaka! I programmet tävlar folkkära kändisar i en underhållande kunskapskamp. Nu är det upp till bevis! Vilket kändislag kan mest om sin samtid?

 

Vill du vara med och uppleva skratt och spänning samtidigt som du får fylla på din kunskapsbank med hjälp av Filip och Fredriks kluriga frågor till lagen – då tycker jag du ska komma och heja från publiken.

 

Biljetterna är helt gratis men bokningen är bindande. Vid förhinder måste det meddelas till oss, se mailadress nedan.

 

OBS. När du bokat biljetter är du garanterad dina platser. Ett bekräftelsemail med mer info skickas till den angivna mailadressen inom några dygn.

Väntelista: Är ditt önskade datum fullbokat är du välkommen att maila oss så skriver vi upp dig på väntelistan.

Vid övriga frågor eller avbokning var vänlig maila oss på publik@nexiko.com eller ring 08-48001903

Plats: HDR Sweden, Hangövägen 18, Stockholm

Inspelning beräknas ta 1,5 - 2 timmar. 

Publiken ska vara på plats 40 min innan inspelning.

Varmt välkommen!

OBS: För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn, telefon nr & mail. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även för säkerhets skull, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Den lagliga grunden för vår behandling är intresseavvägning. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning. För att invända mot vår intresseavvägning eller mer information kring vår behandling kan du kontakta gdpr@nexiko.com. Du kan också få mer information om vår behandling på nexiko.com/publik