XX Freeride Camp 2020 - Boka din nivå.

Arrangör XX Freeriders
Tid 2020-02-13 11:482020-02-15 11:48
Plats Saxnäs
Steg 1 - Nybörjarnivå
 
Steg 2 - Medelnivå
 
Fullbokad
Steg 3 - Avancerad nivå
 

Välkommen till en XX-helg du sent kommer att glömma! 

Här finns något för alla, stor körvana eller nybörjare spelar ingen roll – du väljer själv hur du lägger upp din vistelse med oss i Saxnäs.
XX Freeride Camp 2020 är en helg för dig som vill utvecklas i din skoterkörning oavsett vilken nivå du börjar på: 

  • Steg 1 - Nybörjarnivå; är för dig som är nybörjare och vill testa på friåkning. Vi går igenom grunderna och tar steget från lederna och du får uppleva vad friåkning handlar om tillsammans med instruktörer som ger dig tips och råd för att utveckla din körning. Ingen förkunskap i friåkning krävs.
  • Steg 2 - Medelnivå; är för dig som har en del körvana och behärskar grunderna inom friåkning. Här förväntas du klara av att utföra en ”pudersväng” åt både höger och vänster och få upp skotern på skrå och vi kommer att köra i blandad terräng med skogsåkning och sluttande terräng. 
  • Steg 3 - Avancerad nivå: är för dig som är en van friåkare och som vill fokusera på att förbättra din teknik. Tillsammans med instruktörer får du tips och råd för att fortsätta din utveckling. Vi kommer att köra i utmanande terräng både med skog och branter som gör att du får träna på dina skills.

Tack för att du vill vara en del av XX Freeride Camp 2020!