Workshop: Kreativ struktur med Jenny Brandt Grönberg

Arrangör Jane Norrbotten
Tid 2020-02-01 09:002020-02-02 16:00
Plats Huntingbay Lodge, Kallax, Luleå
Workshop: Kreativ struktur 2-dagars kurs
 

Den 1-2 februari 2020 kommer Jenny Brandt Grönberg till Luleå för att hålla i en tvådagars workshop i Kreativ Struktur.

Kreativ Struktur riktar sig till kvinnor som driver ett företag, levererar en produkt eller ett jobb åt kunder och som kämpar med att följa sina egna mål och utforma sitt dagliga arbete.
Ge ditt företag den struktur den förtjänar samtidigt som du har möjlighet att träffa likasinnade. Det kan vara ensamt att driva företag och i gruppen lär vi oss att många av oss ställs inför samma problem och tankar av tvekan och stunder av sviktande självförtroende.

Kortfattad info och hur du anmäler dig:

Två dagars workshop 9-16
Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i priset. Vegetarisk meny!
Antal platser: 14 st
Du bokar din plats via Simple Signup och vi behöver din anmälan senast den 20/12 2019.

Early Bird pris: 3500:- exkl moms om du bokar dig senast den 30/11 2019
Ord pris 4000:- exkl moms.

Betalning via faktura som skickas ut till dig vid bokning. Anmälan är bindande men du kan byta namn på din bokning.
Vid färre deltagare än 12 kommer workshopen att ställas in. Du får ett meddelande om detta av Jane Norrbotten.

Mer info om kursen:

Under två heldagar delar vi med oss av våra erfarenheter, problem och frågeställningar för att sedan tillsammans utforma strategier och arbetssätt som tar oss framåt. Allt för att landa i ett bestående och jämnt arbetsflöde som inte resulterar i sista minuten-stress. Vi arbetar kreativt med att utforma en manual för vårt arbete.

Första dagen börjar alla med en tom pärm och Jenny berättar om de olika “byggklossarna” som ingår. Vi börjar arbeta mot det gemensamma målet Kreativ Struktur. Här finns också tid att prata enskilt om specifika problem och hinder i era rutiner.
Andra dagen fördjupar vi oss ytterligare i pärmen och varvar mellan att arbeta i grupp och att arbeta enskilt med de delar som är viktigast för dig.

Medtag egen pärm. Vi har register, tejp, sax, klistermärken och papper för de som vill dekorera pärmen. Har ni gamla tidningar, tapeter eller liknande så ta med. Ta gärna också med en bild på er själv och annat som representerar er verksamhet.

Välkommen!

Mer om Jenny:

Jenny Brandt Grönberg är verksam yrkesfotograf sedan 2005. Hon arbetar från sin studio utanför Ystad, ungefär 40 minuter från Malmö.

De senaste tio åren har Jenny främst jobbat med inredning och reportage. Bilder har synts i tidningar från Sydafrika, Europa, USA och Australien. Jenny jobbar också mot företag, plåtar porträtt och bygger bildbanker för sociala medier och gör concept work åt konstnärer, artister och regissörer.

Vill du läsa mer om Jenny:


Huntingbay Lodge:

Bara några minuter från Luleå flygplats och du är framme vid Huntingbay Lodge, en villa just bredvid vattnet. Syskonen W har inrett och designat med omsorg med antikt, vintage och nytt.
Vill du läsa mer om Huntingbay Lodge:


Mer om Kreativ struktur på:


“Alltså en kurs tänkte man. Det blev SÅ mycket mer! Det blev ett gäng nya härliga vänner, inspiration, massor av skratt, vägledning, vilda idéer och jo, bättre struktur i våra företag också. Tack Jenny för att du drog igång detta, nu blir du aldrig av med oss.”
-Nilla Walther

"Tack vare kursen med Jenny som inspirerande initiativtagare och ledare har jag sån jäkla koll på vad jag vill, hur jag vill det och hur jag briefar andra om hur vi tar oss dit”
-Malin Leijonberg

"Jag har fått ordning på så många saker som jag tidigare bara skjutit upp och fått tips och råd av Jenny och de andra i gruppen”
-Maria C Bernhardsson

"Jag har aldrig reflekterat så mycket över mitt företagande och verksamheten jag (faktiskt) bedriver som jag gör dessa timmar. Att dessutom ha ett gäng kreativa, grymma qvins som bjussiga bollplank att stöta och blöta saker med är en ren fröjd. Så himla, himla glad för detta nätverket!”
-Anna Lindblom