Vill du jobba inom fordonsindustrin?

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-09-20 09:0013:00
Plats Arbetsförmedlingen Hisingen, Borstbindaregatan 12A, Online
Fordonsindustrin 190920
 

Volvo bygger en premiumbil som ska hålla yttersta kvalitet. För att detta ska vara möjligt behöver varje steg i tillverkningsprocessen leva upp till de högt ställda kraven. Detta genomsyrar även bolagets personalpolitik. Många av Volvos ledare började sin bana på fabriksgolvet. Man jobbar stenhårt med arbetsmiljöfrågor, mångfald och att bygga en positiv kultur. Själva jobbet som fordonsmontör är mentalt och fysiskt utmanande men erbjuder utveckling, goda förmåner och en stark kamratanda bland kollegorna.

 

Arbetsmarknadsutbildning


Just nu gör vi en riktad insats för att hitta flera fordonsmontörer/truckförare i samarbete med Lernia. Målet är heltidsanställning på Lernia efter avslutad utbildning. Utbildningen omfattar totalt 3 veckor. Planerad utbildningsstart är den 7 oktober . Utbildningen vänder sig till dig som är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Övriga krav:


- B-körkort

- God fysik

- Godkända gymnasiebetyg i följande kurser. OBS! Utan lägst G/E i samtliga är du obehörig: Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, Matematik A/1a/b, Samhällskunskap A/1a/b, Engelska A/5.

- Kunna jobba såväl dagskift, varje dag kl 06.30-15.24, som kvällsskift 15:24-00:06

- Tidigare industriarbetslivserfarenhet ses som meriterande.

 

Informationsmöte inför utbildning


Om du är intresserad av denna utbildning så är du välkommen på rekryteringsträff inför rekryteringsutbildning. På detta möte kommer Lernia Bemanning och Lernia Utbildning informera om utbildningens innehåll och anställning. Efter detta kommer vi att ha kortare intervjuer med alla som är intresserade. Föranmälan krävs.

Möten hålls 20 september Arbetsförmedlingen Hisingen

OBS! Ta med dig gymnasiebetyg i orginal, CV, körkort och ev truckkort. Om du inte kan visa upp detta så kommer du tyvärr inte vidare i processen. avslutas med speedintervjuer