NATURENS SPA

Arrangör Rackarungens
Tid 2019-03-16 13:0016:00
Plats Växthuset, Överjärva Gård, Solna, Solna
Naturens SPA
900 kr

NATURENS SPA

I naturen finns både skönhetsmedel och medicin – låt dig inspireras av råvaror från växtriket och lär dig grunderna i tillverkning av växtbaserade produkter för hud och hår.

Under Rackarungens workshop ”Naturens SPA” får du kunskap om och recept på produkter som du själv kan tillverka med ingredienser från naturen och skafferiet. Vi går igenom skonsamma alternativ till dagens konventionella produkter och använder rena, gröna, sköna råvaror som örtvatten, bivax och ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor.

Du får göra en lyxig ansiktskräm, koka ett löddrigt örtschampo och bekanta dig med ett 50-tal olika eteriska oljor när du blandar din alldeles egna parfym! Produkterna får du sedan med dig hem tillsammans med recepthäfte och information. Ta gärna med anteckningsblock och penna då det blir en del teori.

Detta är en annorlunda och stämningsfull upplevelse i naturskön miljö på Överjärva Gård i Solna. Jag bjuder på frökex och örtinfusion, men är du hungrig kan du passa på att ta en fika på det mysiga kaféet Hästskostallet alldeles intill. Mitt telefonnummer är 0703120481 om du behöver kontakta mig. Vägbeskrivning och mer information finns på www.rackarungens.se

Vid kurstillfället finns möjlighet att testa och köpa samtliga produkter ur Rackarungens ekologiska och skonsamma hudvårdsserie. Det finns även bivaxljus, stumpastakar, glasbutejler och lite annat till försäljning. 

Vi håller till i växthuset på Överjärva Gård som är svalt vintertid och varmt sommartid, så klä dig efter vädret. 

PRIS: 900 kr

************************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av Emma Kronborg, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens. Inga förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem.