Prova i några veckor sedan vet Du!

Företag Wellnesspunkten i Sverige.
Plats Vi finns på många orter i södra Sverige.
.
 

OBS! Detta är endast en intresseanmälan utan några krav på  köp eller deltagande. Vi vill bara berätta vad vi kan erbjuda för just Dig. 

Nu har Du tagit det första steget för att visa Dig själv att Du är seriös med att ta tag i Din hälsa, kondition och eventuellt viktproblem. 

Vårt jobb är att hjälpa Dig nå realistiska mål.

Fyll i formuläret på nästa sida så noga som möjligt.

Vi lovar att någon av våra Wellnesscoacher kontaktar Dig redan inom några dagar för att ge Dig en chans att boka in en första kostnadsfri träff. (Ca:30 min med en genomgång av ditt aktuella läge och om det finns skäl, ett förslag på en handlingsplan till Din förändring.)

Därefter kommer Du att erbjudas en provperiod på 3-6 dagar som skall leda till att vi ser om Du är mottaglig för vår coaching och om Du gillar vårt sätt att jobba. Båda parter kan avbryta samarbetet efter dessa första 3-6 dagar och Du drabbas inte av några kostnader om samarbetet avslutas. Inga konstigheter, bara möjligheter!!

Vårt uppdrag går ut på att hjälpa folk att skapa den bästa utgåvan av sig själv och det kan vi verkligen.

Vi samarbetar med ett av världens största företag inom smart frukost, viktkontroll, sportnäring och smarta mellanmål.

Här finns kunskap, träningsprogram, produkter och nöjda kunder ända sedan starten i USA 1980, här i Sverige var vi med och startade upp verksamheten 1994.

Vill man öka takten rejält så har vi även ett antal fysiska träningsgrupper som tränar sig till ännu bättre form på olika sätt. 

Hanssons på Wellnesspunkten Team Syd 046-295040