Treklöver Gilwell TG Minwamon Kanada 2018

Arrangör Scouternas folkhögskola
Plats Manitoulin Island, Ontario Kanada Gilwell, Sparreholm
TG Minwamon Kanada 2018
 
Reservlista
 

TG Minwamon Kanada 2018

Kurstillfälle 1 30 juli-6 augusti 2018, Manitoulin Island, Ontario Kanada
Kurstillfälle 2 8-10 februari 2019, Gilwell Sparreholm Flen

Kostnad: All undervisning är kostnadsfri däremot tas en kursspecifik avgift på 5 100 kr ut för mat, logi, material och TG-insignier. Resor till och från kurstillfällena, flyg samt resa till och från flygplatsen i Sverige ingår ej.

Kursansvariga

Linda Bolme, e-post:
linda.bolme@bredband.net
Magnus Blombergsson, e-post
magnus.blombergsson@scoutena.se,


Målgrupp
TG-utbildningen vänder sig till dig som har varit scoutledare i minst tre år och har genomgått Scouternas folkhögskolas grundläggande ledarutbildning Leda scouting eller motsvarande. Meriterande är om du även har genomgått någon av utbildningarna Leda avdelning, Ditt personliga ledarskap eller Utbildning för utbildare. För att delta bör du vara minst 23 år. För just denna kurs krävs även erfarenhet av avancerat friluftsliv.


Sista ansökningsdag
Ansök till kursen här senast den 12 november 2017.

Fullfölj ansökan
Ansökan innehåller både frågor om namn, kontaktuppgifter etc. samt  frågor om uppdrag inom Scouterna, scoututbildning, varför man vill gå TG och förväntningar på utbildningen. Ansökan är klar då alla frågor är besvarade och utgör information till uttagningsprocessen.

Avanmälningsregler
Om du måste avanmäla dig efter att inbetalningsavgiften betalats in, kommer den inte att återbetalas. Blir du sjuk efter att full avgift erlagts får du endast tillbaka avgiften om du har läkarintyg på att du inte kan delta. Anmälningsavgiften återbetalas inte.