Golfens dag Öijared 20 maj

Arrangör Öijared
Tid 2017-05-20 10:00
Golfens dag Öijared 20 maj
 

Välkomna till Golfens dag på Öijared 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Öijared kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Öijared kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 14.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

10.00                     Golfens dag öppnar
10.00– 14.00           Prova att spela golf på vår korthålsbana
10.00– 14.00           Möjlighet att fika i restaurangen
10.00– 14.00           Våra instruktörer finns till hands på Övningsrangen                                 och hjälper dig
11.00–14.00            Möjlighet att spela golf på stor bana (Parkbanan)

Hela dagen: Prova-på-golf med våra tränare, roliga tävlingar, frågesport, specialerbjudande på nybörjarkurser. Restaurang/café är öppen och bjuder på fika.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – anmäl dig här och vid frågor är du välkommen att kontakta projektledare Lars Brydolf på lars.brydolf@oijared.se eller 0739-468600.

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Anmäl dig gärna här till eventet och bjud in dina vänner och bekanta!

Varmt välkomna!

Lars Brydolf                       
Projektledare 
Öijared