GeekGirl meetup - Cotton and Code

Organizer Foo Café
Time 2013-11-23 09:30
Location Stora Varvsgatan 6a, malmo
Deltagare
100 SEK

Äntligen är det dags för årets upplaga av Geek Girl Meetup i Malmö!

Geek Girl Meetup är en unconference där vi tillsammans delar med oss av vår kunskap i workshops och sessions. För alla ni tjejer, tanter, damer eller kvinnor i alla åldrar som gillar teknik, affärsutveckling och kommunikation.

Under temat Cotton and Code är vi i år hos Foo Café på Media Evolution City. Alltså mjukt och hårt, analogt och digitalt, kommunikation och kod. Tillsammans fyller vi dagen av sessioner, workshops och fartfyllda samtal. Men inte bara det, Meetupen är även till för kontaktknytande, häng och allmänt nörderi.

I år lägger vi fokus på workshops - för att vi mer hands on ska lära av varandras programmeringskills eller digitala kommunikationsknep. DIY eller do it together helt enkelt ; )

Tidigare meetups har handlat om lär dig koda en app - iOS vs. android, bli en Wordpress Ninja, arduino workshops, storytelling och hur överlever du en zombieattack - grunderna i grafisk design. Som deltagardriven knytkonferens kommer det helt enkelt handla om det vi delar med oss av. Så sitter du inne med något du vill lära ut eller hjälpa till med, skriv det i anmälan eller maila oss geekgirlmeetuporesund@gmail.com.