Hur man skapar ett liv med GULDKANT

Arrangör Lili Öst production/ Concept 2808
Tid 2023-10-19 19:0021:30
Plats 2808 Livsstilsbutik, Villa Skoga Kungsängen, Stockholm
Jaaa! Så intressant! Jag vill absolut skapa ett liv med GULDKANT!
325 kr

Önskar du att du mådde lite bättre,
kände dig lite gladare,
att livet var lite mer,
lite roligare, lite rikare och/eller
lite mer spännande än det är idag?

DÅ ÄR DEN HÄR KVÄLLEN NÅGOT FÖR DIG!

Allt vi har i vår verklighet börjar med vårt mindset, vårt förhållningssätt, vårt fokus och vår interaktion med attraktionslagen! Att skapa GULDKANT i tillvaron, startar inte utanför oss själva - utan på insidan!

I min roll som coach och föreläsare möter jag många människor som inte lever i sin fulla potential. Som har fastnat i orostankar, att "måla fan på väggen i förskott"och inte får de resultat de vill ha i livet. Känner att de inte riktigt befinner sig i sitt drömläge, men inte vet hur de ska ta sig vidare. Känner som att livet går dem lite förbi. Känner du igen dig?

Genom min tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden hjälper jag privatpersoner, ledare, chefer, medarbetare och företag till självmedvetenhet. Ger dem en större bild att tolka av sig själva, sitt fokus och sina möjligheter, vilket gör att att de lättare ser sina mönster som leder dem i fel riktning och vilka som leder dem i den riktning som de vill att livet ska utveckla sig. 

Många har konstant "otur när de tänker" men har ingen aning om att det faktiskt leder till det som de helst av alt vill komma ifrån!!

Att skapa ett liv med GULDKANT börjar med självmedvetenhet. Låt mig hjälpa dig att göra dig medveten om insidan för att utsidan ska börja se annorlunda ut!

I min metodik SÅ KLART-metoden gifter jag ihop beteendevetenskap och neuropsykologi med Attraktionslagen. Och i det mötet skapas oändligt mycket klarhet.
Hoppas vi ses hos Nina på Villa Skoga den 19/10 kl 19.00

Efter föreläsningen kommer du att få ta del av ett erbjudande exklusivt för denna kväll!

REFERENSER:
"Lili är det bästa som har hänt mig. Hon ger de bästa verktygen och hon ställer de rätta frågorna. Tack vare henne börjar jag att få ordning på mitt inre liv". Anette Grenthe

”Jag hade förmånen att höra och uppleva ditt föredrag i Falkenberg för några veckor sedan. Vilken inspiratör du är! Har helt ändrat tänk på allt, varje dag. TACK!” Carolina Wolfhagen

"Lili fick mig att förändra mitt tankesätt. Jag lärde mig att bryta negativa tankemönster och beteende och på så sätt skapade jag mig ett nytt liv, där jag nu utgår ifrån vad jag vill ha i mitt liv och inte vad som inte är bra". Mica Almberg

”Lili har fått mig att på riktigt förstå att det bara är jag själv som kan påverka mitt eget liv. Hon har gett mig verktyg, inspiration och vägledning som är guld värd. Utan Lili skulle jag inte vara den jag är idag, - en bättre version av mig själv”. Sofia Molin