Smögen med Whisky Weekly (uppdaterad 24/11)

Arrangör Värmdö Whisky
Tid 2024-02-03 18:0021:00
Plats SKURUSTUGAN
Smögen med Whisky Weekly
 

Om provningen:
Vi kommer provsmaka 6 sorter från Smögen  med 1,5 cl i varje glas.

Platser till provningen:
26 platser: Bokade 13.

Provningsledare:
Whisky Weekly är först och främst en vod och pod som vill guida sina tittare och lyssnare genom nyheterna i whiskyvärlden. Vill du alltid ha koll på det senaste som kommer på systembolaget och få veta vad som händer i whiskybranschen så är du på helt rätt site.

Daniels whiskyintresse går långt tillbaka och han var en av grundarna till WhiskyABC och skrev många av dess artiklar och smaknoter. Dessutom så gästade han i Whiskypodden vid ett flertal tillfällen.Pris icke medlemmar:
599 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan rom provning med Wicked Wine eller Arran Whisky. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.


Pris icke medlemmar:
699 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan rom provning med Wicked Wine eller Arran Whisky. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.


Vilka får vara med?
Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap.


Lokal
Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.