Dreamcatcher 2024

Arrangör Eva Sanner
Tid 2024-01-19 18:002024-01-21 15:00
Plats Huveröd 206, Svenshögen, Göteborg
Dreamcatcher Early Bird
2750 kr
Dreamcatcher fullt pris
3250 kr

Börja det nya året med att drömma in vad du längtar efter, behöver och önskar. Våra nattdrömmar visar ofta vad som är viktigt för oss och i vår vakna värld upplever vi hur vi kan ta beslut för att förverkliga och manifestera det som är vår väg. Vårt liv handlar om att manifestera det vi drömmer om så att vi kan ge vår gåva till världen och vara en del av lösningen på planeten.

Du får lära dig hur du gör en drömfångare, som är ett symboliskt verktyg för att påminna om dina intentioner och fånga dina drömmar. Den är också en vacker prydnad för ditt hem. Placeras gärna över sängen där den enligt traditionen fångar in de goda drömmarna så att de kan nå drömmaren, medan de onda fastnar i nätet och löses upp i soluppgången.

Vi går också igenom den kreativa processens olika steg, så som den beskrivs i Evas bok "Så blir du mer kreativ".

Vi gör visualiseringar kring intentioner och längtan, delar och stärker varandra. Vi bygger varsin drömfångare att ta med hem. Du får info vid anmälan om vad du själv kan ta med och inkludera - symboler, fjädrar, band, recyclade smycken m m som gör din drömfångare speciell och kraftfull för dig.

Kursledare Eva Sanner, psykosyntesterapeut och författare samt sedan sex år lärling på den shamanska vägen. Mer info om Eva se www.evasanner.se

Plats: Huveröd 206, Svenshögen 6 mil från Göteborg. Antingen kommer du med bil, eller så tar du pendeltåg från centralen till Stora Höga 35 min, där du blir hämtad (banarbete gör att tågen inte stannar i Svenshögen f n).

Pris för workshopen:
2750 kr inkl moms fram till 21 december, därefter 3250 kr inkl moms fram till kursstart. Priset är för privatpersoner, för företag tillkommer moms på det angivna priset. Lunch och fika lördag och söndag, middag lördag samt allt material till en drömfångare ingår i priset. Övernattning inkl frukost går att ordna till självkostnadspris.

Vill du ha företagsfaktura, kontakta Eva Sanner på mail eva@evasanner.se eller telefon 0709-397063 istället för att betala på Simple Signup.