Workshopserie: Del 2 - Sociala medier för kreatörer

Arrangör Projektet Creative Ebeneser
Tid 2023-10-11 13:0016:30
Plats Digitalt via Zoom, Online
Workshopserie: Del 2 - Sociala medier för kreatörer
 

DEL TVÅ: Digital Marknadsföring & strategi på sociala medier för kreatörer
Onsdag 11:e oktober, kl. 13.00 - 16.30, via Zoom

Du som anmäler dig till workshopserien ska vara bosatt och verksam Här går vi från fakta och överblick till strategi och långsiktig struktur. Vi fokuserar på kontinuitet och hållbara strategier för att planera och schemalägga dina sociala medier, så att de tar minsta möjliga av din kreativa tid och ger mesta möjliga effekt i form av det du vill ha ut av din digitala närvaro - t.ex. nya uppdrag, fler publikmedlemmar, nya samarbeten eller förfrågningar.

Vi tittar även på konkreta råd, program och strategier för att genomföra digitala marknadsföringskampanjer för släpp av en ny konstnärlig produkt (t.ex. en skiva, ett print eller en kreativ kurs) eller ett nytt konstnärligt projekt (t.ex. en föreställning, utställning eller filmpremiär).

Under eftermiddagen blandar vi fakta och tips med konkret görande - du går från idé till handling och börjar göra inläggsmallar för dina sociala medier, schemalägga inlägg och aktivt jobba med de dataanalysalternativ som finns på t.ex. facebook och instagram för att optimera räckvidden på dina sociala medier.

Vi blandar information och interaktion och ger plats att testa olika digitala redskap. När workshopen är slut kommer du ha konkreta nästa steg i din egen strategi och planering för att uppnå det just du vill med dina sociala medier.

Denna workshop bygger vidare på DEL 1. Har du missat denna workshop förutsätter vi en grundkunskap om digital närvaro i stort och din egen digitala närvaro idag. Har du frågor eller funderingar, kontakta workshopledare Agnes Török från Transit Kulturinkubator på agnes@transitsthlm.se
Till anmälan del 1 - klicka här: https://simplesignup.se/event/207401

Av vem?
Arrangör är Creative Ebeneser i samarbete med Transit Kulturinkubator. Kursledare är Agnes Török (hen), anställd på Transit Kulturinkubator och kursledare i digital närvaro på ett flertal kulturkollektiv, centrumbildningar och högskolor. Mer om Agnes och Transit på https://transitsthlm.se/

För vem?
inom kulturella och kreativa branscher i Norrbotten. Begränsat antal platser. Workshopserien är kostnadsfri.

Kostnadsfritt för dig som deltar! Vi tar ut en avgift på 500:- om du anmält dig men inte deltar. Vid många anmälda kan vi komma att göra ett urval.

Varmt välkomna!

Fredrika Johansson, Projektledare - Creative Ebeneser, fredrika@ebeneser.nu / 076-110 09 79

Projektet Creative Ebeneser finansieras av Luleå kommun, Luleå Business Region, Sparbanken Nord - Framtidsbanken och Längmanska företagarfonden.