Robline Solo Challenge 2023

Arrangör no-crew.se
Tid 2023-08-12 09:0023:59
Plats Sandhamn, Stockholm
Robline Solo Challenge
1060 kr
Robline Solo Challenge + MCM
1410 kr
Robline Solo Challenge (utan middag)
60 kr

Robline Solo Challenge är ett endagars soloäventyr i dagsljus. Att segla solo utan navigatör, taktiker, trimmare och fördäcksgast gör utmaningen större och seglingen mer aktiv. Det handlar om att släppa taget och samtidigt ta kontrollen - att utmana sig själv!

Efter seglingen blir det mingel och regattamiddag. Just det faktum att ingen har med sig besättning gör det hela mer socialt och man lär känna nya sköna människor! Vi tror att den sociala biten är precis lika viktig som seglingen i sig så därför ingår regattamiddagen (exkl. dryck) samt båtplats i Sandhamn från fredag till söndag i anmälningsavgiften om 1040 kr. 

(40kr i anmälningsavgift och 1020 för hamn och middag och avgifter)


En Media Crew Member/Safety Crew Member är tillåtet att ha med sig för de som vill. Vill de även deltaga i middagen kostar det 350 kr för MCM. Välj då att anmäla dig i listan för MCM!

Det går troligtvis att komplettera med en MCM närmare slutdatum.  


Sista dag för anmälan och ändring av segelkonfiguration är 5:e augusti. 


I och med att betalning görs via simple sign up så har vi en kostnad för det (ca 60 kronor per båt). Eftersom vi inte har någon vinstmarginal att tala om så kommer vi att vid avanmälan dra av denna kostnad innan vi betalar tillbaka, för att inte själva behöva betala detta. Vidare så kommer vi inte utan kostnad åt pengarna förrän anmälningstiden är slut, dvs vi kommer inte vid avanmälan betala tillbaka pengar förrän anmälan är stängd (samtliga alternativ).

För platsgaranti krävs att man betalat in anmälningsavgift samt finns publicerad på den lista som vi kommer lägga ut efter sista anmälningsdatum 5:e augusti. Ju tidigare man anmäler sig desto större sannolikhet till plats med andra ord. Vi har satt ett tak på 70 båtar just nu till middagen.  

Ange även om du tror att du är intresserad av gemensam middag på fredagskvällen samt frukost lördag och/eller söndag morgon! Vi tar emot intresseanmälningar här och återkommer med information om kostnad (då har man möjlighet att tacka nej om man tycker det blir för dyrt).

Efter 5:e augusti har vi inte möjlighet att betala tillbaka din startavgift (med middag) om du får förhinder eftersom vi då betalat alla avgifter.