Årsmöte i Limhamns Företagsgrupp!

Arrangör Limhamns Företagsgrupp
Tid 2023-04-20 17:3020:00
Plats Vessel, Strandgatan 50, Limhamn., Malmö

Eventet stängt för nya bokningar

Kallelse till årsmöte i Limhamns Företagsgrupp 2023!


Fokus för årsmötet i LFG 2023 är nätverkande business to business, storytelling, speeddating och mingel! Vi gästas av Simon Tedenvall på
Social M
som kommer föreläsa på ämnet och berätta hur storytelling kan vara en styrka i mötet mellan människor i nätverkssituationen. Han kommer också att prata om speeddating och moderera den speeddating som kommer att ske på mötet där du som medlem får möjlighet till nätverkande och att knyta nya kontakter vid kortare möten!

Simon Tedenvall har en spännande bakgrund där han i över 15 år har jobbat professionellt som Magiker, där han har stått på Sveriges största scener och har även synts till i både SVT och TV4 med sina magiska illusioner. Idag använder Simon dessa erfarenheter och metoder för att hjälpa företag att använda Storytelling som ett kraftfullt verktyg i sin kommunikation.

Vi är glada att på nytt få vara på fina nyöppnade
Vessel, vår medlem Havshotellets nya hamnkrog!

Årsmöteshandlingar och dagordning kommer att skickas ut inför mötet.

När: Torsdagen den 20 april kl.17.30-20.00.
Var: Vessel, Strandgatan 50.
Middag: Vessel serverar en fin middag, efterrätt, kaffe och ett glas öl/vin/alkoholfrit och det är gratis för en person per företag, kommer det fler från företaget kostar det 375kr per person som swishas till vårt Swishnummer 1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen 14 april.

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!