Årets klubbresa till Björkliden Lappland 28 juli – 4 augusti

Arrangör Björklidens Golfklubb
Tid 2023-07-28 12:402023-08-04 12:00
Plats Björkliden Lappland, Kiruna
Golf och boende i Björkliden 7 nätter
1800 kr
Golf och boende i Björkliden 6 nätter
1500 kr

Äntligen dags att boka årets klubbresa till Björkliden!

Även denna gång kommer årets aktivitetsveckan till klubbens vagga att handla om allt mellan fjällvandring, träffa gamla och nya vänner och naturligtvis golf i olika former. Klubben har förreserverat 5 stugor. Pris för inkvartering i stuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1800: - per person, 7 nätter. Stannar du en natt kortare t.ex reser upp med tåg, eller längre får du dra av eller lägga till 300:- per natt. 

Vi kommer som tidigare år att göra en del utflykter i närområdet och förhoppningsvis blir det ett besök på Narviks fantastiska golfbana som vi besökt flera gånger. Vandringar till toppstugan Låkktatjåkko, Trollsjön eller en fisketur för de som är intresserade finns också med i planerna. På golf programmet finns en lag- och en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapet, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontangolf.
 
Bokning av resa till Björkliden görs och betalas individuellt. Nedan finns förslag med tåg och flyg. Tåg från Stockholms central direkt till Björkliden är det absolut enklaste alternativet. Boka gör du lättast på SJ.se eller Vy.se och gör då detta omgående då efterfrågan är stor på liggplatser och antalet är begränsat, dessutom ökar priset närmare avgång. Resan är öppen för medlemmar i Björklidens Golfklubb och det finns 25 platser förbokade i stuga. Om du har någon medföljande som inte är medlem i klubben eller tänker stanna kortare eller längre tid, så maila reseledarna. Sista dag för anmälan är 20 juni. 
 
Rekommenderad tågresa till/från Björkliden som bokas individuellt (bokas enklast på sj.se) när bokningen öppnar.  
  • Tåg VY liggvagn avresa Stockholm 28 juli 18.10 ank. Björkliden 29 juli 11.17.
  • Tåg VY liggvagn avresa Björkliden 4 augusti 16.30 ank. Stockholm 5 augusti 09.26

Det finns även flyg till Kiruna som är ett riktigt bra alternativ, det gäller även här att boka snabbt för att få plats till bra pris, både SAS och Norwegian flyger. Tänk på att det boka extra bagage för golfutrustning.

Nedan ett  förslag på flyg med Norwegian som flera deltagare redan bokat på.

  • 28 juli. SAS avresa Arlanda 12.40 ank. Kiruna 14.10 information om busstransfer kommer när när vi ser hur många som har informerat om behov vid anmälan. 
  • 4 augusti. SAS avresa Kiruna 14.40 ank Arlanda 16.15.
  • Se till att du bokar din resa med extra bagage för att få med din golfbag
För anmälan, bokning och betalning av plats i stuga och golf: Klicka på boka-knappen till vänster, men säkra först din resa med tåg/flyg så du ordnat transport. Ange om du har önskemål om transfer från flyg och vem/vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare (0980-64100). 

För frågor, maila någon av reseledarna Jarl Klang (jarl.klang@mail.com) och Ginger Flärvall (flarvall@gmail.com).

Välkommen på resan!

Björklidens Golfklubb