ÖL PROVNING MED STJÄRNSUNDS BRYGGHUS

Tid 2023-08-26 18:4519:45
Plats Skurutugan, Nacka
ÖL PROVNING MED STJÄRNSUNDS BRYGGHUS
Platser kvar: 13
 

FAKTA OM STJÄRNSUNDS BRYGGHUS:
Som vänner och kompanjoner sedan 30 år tillbaka har vi länge haft en dröm – att starta ett bryggeri mitt i vårt Stjärnsund, lära oss att göra kvalitetsöl från grunden och ha roligt på vägen.
Tillfället kom 2017. När vi båda hade avslutat våra karriärer inom stål- och metallindustrin och sålt vårt gemensamma företag, då dök lokalen upp. Vårt bryggeri. Vi tog chansen och började bygga det som skulle bli Stjernsund Brygghus. Ända från början har vi gjort allt tillsammans, och vi sätter en ära i att göra saker med kvalitet, ta besluten själva – och ha roligt på vägen.

Intresset för öl har alltid funnits, hos oss båda. Vi har smakat oss igenom olika öl på resor, till middagar eller i bastun. Nu lär vi oss hantverket från grunden, med hjälp av all den kunskap som finns i branschen. Våren 2018 lanseras våra tre första ölsorter. Och fler kommer det att bli. Vi vill inte krångla till det, utan göra riktigt god öl med hög kvalitet. Öl som vi själva gillar.

Fakta om provningen:
Vi kommer provsmaka 4 sorter på öl.

Pris:
365 kronor för medlemmar. 

Tid och antal platser:
18.45. 35 platser

Info om bokning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/201448 . Betala senast 15 juni.


Information om  Värmdö Whisky Festival
Festivalen är kontantfri. Det är swisch som gäller. Under festivalen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk. 

Har du frågor om festivalen kan du kontakta Peter Murling på 076 – 31 79 112 kvällstid.