Ystad IF möter Önnered 4/2

Arrangör Sparbanken Syd
Tid 2023-02-04 15:0017:00
Plats Ystad Arena, Ystad
Fullbokad
Ystad IF - Önnered 4/2
 
Väntelista Ystad IF - Önnered 4/2
 

Välkommen på handbollsfest:
Ystad IF möter Önnered på hemmaplan

Den fjärde februari är vi på Sparbanken Syd stolta värdar för YIFs hemmamatch i Ystad Arena. Vi vill därför passa på att bjuda in dig som kund till en riktig handbollsfest när YIF möter Önnered på hemmaplan. Du är välkommen att ta med din familj för att se matchen live tillsammans med oss.

Ystad IF blev ju glädjande nog svenska mästare förra säsongen och de ligger nu trea i tabellen. Önnered är ett lag som i nuläget har målet att undvika negativt kval och de har allt att spela för. Vi kan nog minst sagt se fram emot en spännande handbollsmatch. 

En korv med bröd och dricka hör ju till under en handbollsmatch – visst?! Så för att du ska känna att det är handbollsfest på riktigt så bjuder vi på Sparbanken Syd på detta i pausen. Genom att visa upp din(a) digitala entrébiljett(er) i kiosken på arenan vid din beställning så står vi för korv och dryck. 


Var: Ystad Arena, Fridhemsgatan 31, 271 80 Ystad

När: Matchstart kl. 15.00 den 4 februari 2023 

Hur: Vid anmälan skickas biljetten/biljetterna digitalt till dig


Anmälan:
Anmäl dig och din handbollsintresserade familj. Ange totalt antal i bokningen, max fyra personer per bokning. Biljetterna kommer skickas till din mailadress.

Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Välkomna på handbollsfest

önskar Sparbanken Syd