MASKED SINGER 2023

Arrangör Fremantle
Plats NEP Studios Spånga, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

FÅTAL EXKLUSIVA BILJETTER TILL INSPELNINGEN AV

MASKED SINGER 2023!

 

Det spektakulära programmet MASKED SINGER är äntligen tillbaka!
Vi släpper nu ett fåtal biljetter till säsong 3, och du har nu chansen att se detta på plats i våran TV-studio!

 

Tolv välkända personer, dolda under sagolika masker, tävlar i en av de mest häpnadsväckande sångtävlingarna någonsin. Vilka det är som deltar är superhemligt och inte ens programledaren David Hellenius vet vilka det är.
Även denna säsongen kommer vi se Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai i panelen. Vem kommer gissa rätt på vinnaren i år? Säkra era biljetter redan NU för att få vara med i gissningsleken.

 

BILJETTERNA ÄR GRATIS, i utbyte mot att ni är med och röstar, applåderar och skapar den bästa stämningen någonsin på plats!

Boka in den dagen som passar er bäst, så ses vi i studion!

 

INFORMATION

VART: NEP studios - Fagerstagatan 21, 163 53 Spånga

TID PÅ PLATS: från kl 15:00

INSPELNING PÅGÅR: 16:00 – 22:00

Rekommenderad ålder är från 11 år på grund av all väntetid, stillasittande och inga pauser.

FOTOFÖRBUD: All fotografering och mobil-filmning är förbjuden så fort du går in i våra lokaler. Detta pga hemlighetsmakeriet.

KLÄDKOD: Mörka finkläder. Tänk party, glitter och fredagskväll på bästa sändningstid! Eftersom du kan komma att synas i bild föredrar vi om du undviker kläder med stora och synliga loggor. Undvik även ljusa kläder.

RULLSTOL: Vi har endast ett fåtal rullstolsplatser i studion. För att sällskap med rullstol ska kunna få den bästa upplevelsen måste vi få in eran biljettförfrågan via mejl, så att vi kan anpassa studio-platserna utefter det.
Mejla "Rullstolsplats" till: maskedsinger.publik@fremantle.com

 

BOKNINGAR FÖR STÖRRE SÄLLSKAP: Om ert sällskap är fler än 5 personer. Vänligen mejla er biljettförfrågan till: maskedsinger.publik@fremantle.com

 

MAT PÅ PLATS: Det är en lång inspelning så se till att komma dit mätt och belåten! Det kommer även finnas möjlighet att köpa korv på plats både innan och efter inspelningen. 

Av säkerhetsskäl får endast drycker i obrutna förpackningar medtas. Lättare mat/mellanmål är tillåtet.

RÖSTNING: Ni kommer att rösta fram eran favorit under inspelningen med hjälp av era egna telefoner. Sms:et kostar inget! Viktigt att ni anger hela sällskapets telefonnummer i bokningen. 

 

INFORMATION OM HEMLIGHETSMAKERIET

Ni kommer självklart vara med och rösta och spekulera kring vem just ER favorit kan vara, men för att spänningen ska räcka hela vägen hem till TV-soffan så kommer ni få smyga iväg innan masken ska av under de tre sista minuterna av programmet.

Det betyder alltså att ni kommer behöva lämna studion innan masken ska tas av.

Vi kommer ha ett avbrott i sändningen och då slutar kvällen för er. 

Villkor:
Bokningarna är bindande - ni måste avboka biljetter vid förhinder eller sjukdom!


Dina personuppgifter kan komma att användas i enkätundersökning som rör programmet.