Författarkurs 1 - Intensivhelg (endast kurs)

Arrangör Jorun Modén - Författarkurs.se
Tid 2023-05-20 10:002023-05-21 17:00
Plats Midsommargården nära Telefonplans T-bana, Stockholm
Författarkurs 1 - Intensivhelg
Platser kvar: 1
2900 kr

Vill du bli författare men har svårt att få tiden att räcka till? Välkommen till en intensivhelg där du får alla grundläggande verktyg du behöver på bara en helg!  Kursen äger rum på anrika Midsommargården alldeles vid Telefonplan. Om vädret råkar bli vackert tar vi med oss delar av undervisningen till en närbelägen park.  

Ett stort antal av mina tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare, men du är lika välkommen om du vill utforska skrivandet och se vad som händer. 
Antalet timmar blir fler än när väljer att gå kursen med normal studietakt. Läs mer om utgivna kursdeltagare HÄR

Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Läs gärna oberoende recensioner via Kurser.se

På den här sidan bokar du kurs utan lektörspaket. Om du vill ha lärarfeebdack på ditt skrivande ska du klicka HÄR. Lektörspaket kostar 600 kronor extra för 1 synopsis (max 1.000 ord) och upp till 15 sidor text med minst 1 1/2 radavstånd och normala marginaler. FÖRFATTARKURS 1  INTENSIVHELG
Författarkurs 1är en skrivarkurs för dig som önskar få en första verktygslåda till författandet på bara en helg.Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. 

LÖRDAG
10:00 Inledning, skrivtid, ta sig över skrivhinder, kritik. 
11:00 Dramaturgi: Att bygga upp en berättelse. 
12:00 LUNCH
13:00 Karaktärer med liv och djup
14:00 Feedbackgrupper eller skrivövningar
15:00 Dialoger + fika
16:00 Skrivövningar. Frågor kring dagens teman. 
17:00 Slut för dagen

SÖNDAG
10:00 Miljöer
11:00 Språk, stil och gestaltning 
12:00 LUNCH 
13:00 Feedbackgrupper eller skrivövningar 
14:00 
Berättarknep och fika 
15:00 Konsten att knyta ihop + fika
16:00 Redigering, publicering och manuspaket
17:00 Slut. Alla som önskar får studieintyg.FIKA OCH LUNCH
Kaffe/ te, frukt och eftermiddagsfika ingår i kurspriset. Vi har tillgång till kök och matsal i anslutning till kurslokalen om du vill ta med dig egen lunch. Det finns också restauranger i området. 

Så hittar du till Midsommargården
Adressen är Telefonplan 4.
Midsommargården ligger alldeles vid T-bana Telefonplan. Resvägen från Slussen tar cirka tio minuter. 
Läs mer om Midsommargården på deras
hemsida.

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande men vid sjukdom, olycksfall eller inställt evenemang får du hela kursavgiften tillbaka. Vill du hellre studera på distans är du hjärtligt välkommen till en distanskurs där klassrummet och jag kommer hem till dig. 

Kursledare
Din kursledare blir Jorun Modén, en av landets mest anlitade skrivlärare. Hon arbetar som författare och är aktuell med "Skriv skriv skriv: Verktyg för författare" samt romanen "Embla - Om du ändå levde nu." Ett stort antal bland Jorun Modéns elever är nu utgivna författare - du träffar dem på Forfattarkurs.se 

Frågor eller funderingar? Maila mig gärna: jorun.moden@gmail.com!