OIK CYKELS 10-ÅRSFEST!

Arrangör Obbola IK Cykel
Tid 2022-11-25 18:302022-11-26 01:00
Plats Folkets Hus, Obbola
Middag och fest!
 


Obbola IK cykel fyller 10 år!
 

Tio år går fort när man har fantastiskt kul. Detta måste naturligtvis firas. Fredagen den 25e november bjuds det upp till kalajs på Folkets Hus i Obbola. Mat, dryck, musik, en och annan lek, minnen och skratt utlovas.

10 år ska ju firas lite extra tycker vi. Därför kommer ALLA** bjudas på maten under kvällen. Det vankas en härlig Västerbottensbuffé med efterrätt och kaffe/the. Självklart finns även en hel del snacks under kvällen. (Vegetariskt alternativ finns, vänligen meddela detta till Katarina Norman med SMS på 073-758 93 23 eller mail norman.katarina@telia.com). 

Öl/vin/alkoholfritt kommer att finnas till en låg kostnad. Notera att festen endast vänder sig till medlemmar över 18 år då vi har alkohol i lokalerna.

Vi startar kvällen kl 18.30 med välkomstdryck och mingel, ca kl 19.00 dukar vi upp buffen och sätter oss till bords. Mellan huvudrätt och dessert blir det lite roliga moment och minnen från våra första 10 år tillsammans. Innan kvällen är slut så har vi säkert hunnit med någon lek, ljugit ganska mycket om alla våra bedrifter och garanterat hunnit med lite fuldans.

Anmälan sker här i detta evenemang. Då vi har begränsat med sittplatser i lokalerna på Folkets Hus  så är det först till kvarn som gäller. Sista dag för anmälan om platser finns kvar är den 20/11 eftersom maten beställs den 21/11.

STORT OCH VARMT VÄLKOMNA TILL VÅR 10-ÅRSFEST!

** Erbjudandet gäller för medlemmar samt respektive, dvs medlemskap i OIK Cykel krävs för minst en av de två och anmälan är bindande då det är förenat med en matbeställning. Vid avhopp efter sista anmälningsdag debiteras 250 kr/pp.