Cykelfest!

Arrangör Abbekås Byalag
Tid 2022-09-24 17:002022-09-25 00:00
Plats Runt om i Abbekås
Cykelfest!
 

Välkomna på cykelfest!

Vill du få möjlighet att umgås med folk i byn för en kväll? Tag chansen att lära känna personerna som du artigt nickar till under promenaden eller som du som hastigast hejar på vid hämtning och lämning på förskolan. Anmäl er till cykelfesten lördagen den 24 september!

Vad är en cykelfest? Hur funkar det? Cykelfesten går ut på att de som anmäler sig kommer att få äta en komplett 3-rätters middag under kvällen och alla rätter inmundigas hos olika personer i byn. Du blir bjuden på två rätter och bjuder själv två-tre andra sällskap på den tredje. Ca en vecka innan festen får du veta om du ska bjuda på förrätt, varmrätt eller efterrätt. Cyklandes åker ni mellan sällskapen och får avnjuta en middag på tre olika ställen. Förhoppningsvis tillsammans med några du inte känner så väl…än! När alla sällskap ätit färdigt sina middagar samlas vi i Byalagets lokal för att fortsätta kvällen och umgås i ytterligare några timmar innan vi rundar av festen och cyklar hem.

Kostnad? Du står själv för maten du lagar samt dryck till maten, men blir i gengäld bjuden på två rätter hos någon annan. För att detta ska bli en kväll där vi ska få möjlighet att lära känna varandra bättre i byn är cykelfesten enbart för vuxna (ammande barn är självklart okej).

Låter detta som något för dig?! In och anmäl dig på länken så fort som möjligt då det är ett begränsat antal platser!

OBSERVERA att par/sambo/partner/kompisar etc som vill gå tillsammans MÅSTE anmäla sig tillsammans (max två personer) så att vi vet att ni hör ihop.

Välkomna!