Levla upp ditt liv med SÅ KLART-metoden

Arrangör Lili Öst production/ Concept 2808
Tid 2022-11-24 19:0021:00
Plats 2808 Livsstilsbutik, Villa Skoga Kungsängen, Stockholm
Jaaa! Så intressant! Jag vill absolut levla upp mitt liv!
299 kr

  • Trött på att det är som det är?
  • Har du fastnat i ett postcovid-träsk med oro och svårigheter att komma igång med livet igen?
  • Vill du vidare?
  • Är du beredd att satsa på dig själv? 

I min roll som coach och föreläsare möter jag många människor som inte lever i sin fulla potential. Som har fastnat i orostankar, att "måla fan på väggen i förskott"och inte får de resultat de vill ha i livet. Känner att de inte riktigt befinner sig i sitt drömläge, men inte vet hur de ska ta sig vidare. Känner som att livet går dem lite förbi. Känner du igen dig?

Genom min tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden hjälper jag människor till självmedvetenhet. Ger dem en större bild att tolka av sig själva, sitt fokus och sina möjligheter, vilket gör att att de lättare ser sina mönster som leder dem i fel riktning och vilka som leder dem i den riktning som de vill att livet ska utveckla sig. Många har konstant "otur när de tänker" men har ingen aning om att det faktiskt leder till det som de helst av alt vill komma ifrån!!

Låt mig hjälpa dig att sortera på insidan för att utsidan ska börja se annorlunda ut, eller vad det är som DU behöver hjälp med!

I min metodik SÅ KLART-metoden gifter jag ihop beteendevetenskapen med Attraktionslagen. Och i det mötet skapas oändligt mycket klarhet.
Hoppas vi ses hos Nina på Villa Skoga den 24 november kl 19.00

Efter föreläsningen kommer du att kunna köpa mina böcker till rabatterade priser och få dem signerade.  Perfekta julklappar både till dig själv andra.
Självklart kommer det även finnas fler erbjudanden för er

REFERENSER:
"Lili är det bästa som har hänt mig. Hon ger de bästa verktygen och hon ställer de rätta frågorna. Tack vare henne börjar jag att få ordning på mitt inre liv". Anette Grenthe

"Lili är en varm och klok person som ger av hela sig själv och lite till. Hon brinner verkligen för det hon gör och Lili har stor erfarenhet och ett fantastiskt entusiastisk sätt att sprida det på. Hon delar med sig av verktyg och klokskaper för av vi ska hitta ett sätt att plocka fram vårt bästa jag. Rekommenderar henne varmt". Kicki Kamskog

"Lili fick mig att förändra mitt tankesätt. Jag lärde mig att bryta negativa tankemönster och beteende och på så sätt skapade jag mig ett nytt liv. Där jag nu utgår ifrån vad jag vill ha i mitt liv och inte vad som inte är bra". Mica Almberg