Öppen meditation 8 augusti

Arrangör Kristina Lindgren
Kostnadsfri Meditationskväll 8 aug
 

Unikt tillfälle att öppna upp för ljuset och kraften att nyskapa i ditt liv!Tisdag 8 augusti kl 19.30-20.30

MEDITATIONSKVÄLL ONLINE

med Kristina Lindgren


Den 8 augusti sker en kosmisk öppning (i samband med Lejonportalen) och inflödet av ljusets essens ökar på enormt under något dygn och strömmar in i vår verklighet.

Anmäl dig här så får du en zoomlänk innan måndag.

Passa nu på Du som önskar en skjuts av energi in i ditt liv, sinne och kropp. När vi samlas i grupp för och håller en gemensam medvetenhet så förstärker vi kontakten med kraftfältet för var och en också.

Allt är energi, ljus är vad vi skapar med. Vi kan uppleva att livsenergin i oss och runt oss flödar lätt eller mer trögt, och vi kan märka hur saker kommer till oss med ljusets hastighet när vi stannar upp och släpper ytnivån i tanken, då kliver vi ur tiden och skapandet sker direkt i nuet.

Vi lever och alltså bär vi redan ljus och kraft inom oss. Det kan ju hända att vi vänt oss bort från källan, tycker det är kämpigt med något eller dämpat kontakten på några områden.

Om du önskar en frekvenshöjning i din tillvaro, som mer flow, fred, frihet, överflöd och kärlek att genomlysa dina relationer, känslor, tankar, arbete och hälsa tex så är detta en fin öppning för dig. Du kan också vilja skicka en önskan om detta till någon annan eller ut till tillståndet i världen.

Sätt dina vackraste intentioner om vad du önskar ska skapas mer av och ändå bättre i detta ljus. Bäst är att skriva ner något du vill inkludera innan vi startar.

Jag guidar oss in i en stillsam meditation som hjälper oss att vara öppna och i harmonisk mottaglighet för att ta del av detta unika kosmiska event tillsammans. Vi ägnar en stund efteråt att dela vår upplevelse med varandra för den som vill.

Obs! Detta är ett kostnadsfritt event. Ingen meditationserfarenhet krävs.

Sprid också gärna denna möjlighet till vänner och bekanta.


Varmt välkommen!
Kristina