Hello Creative Erica Löfgren Hellocreative.se Mamita Sthlm Månmagi Yinyoga Yin Embodied flow Kropp och själ Stillhet och rörelse Yoga Andning Avslappning Meditation Personlig utveckling Sinne kropp och själ Änglakort Vägledning FullMoon YinMagic

FullMoon & YinMagic i Stockholm!

Arrangör Hello Creative
Tid 2022-05-17 19:0021:00
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan, Stockholm
Tisdag 17 maj: FullMoon & YinMagic
300 kr
Rabatterad Creative InSpirit session
650 kr

💫FullMoon & YinMagic!💫
Upplev en berikande stund , där fullmånen får och ger sitt fokus genom att vi samlas i meditation och olika övningar för att rensa energi och fylla på med ny. Yinyogan ger en möjlighet att slappna av, mjukna i bindväven och lyssna inåt. Därtill vägledande kort, som väcker intuition och en inre röst.


M ~ editation
A ~ ffirmation
G ~ rounding
 I ~ ntention
C ~ learing 

Temat för kvällen:
När vi ger oss tid och plats att omfamna allt som är, så ger vi oss själva utrymme att släppa taget och öppna upp för det som ger oss livskraft och näring.
Tisdag 17 maj - Skorpionens tecken, där dess Vatten element bland annat påminner oss om vårt känsloliv, mod, stolthet och avundsjuka.
Tisdag 14 juni  (Inställt pga förhinder) Skyttens tecken, där dess Eld element, visar oss balansen mellan spontanitet och kontroll, frihet och ansvar.

Vi avslutar workshopen med skrivande reflektion och att varje deltagare får dra ett vägledande kort, utefter sin egna guidning. 

Kostnad: Du investerar 300 kronor och då ingår te och tilltugg.
Kommande Datum:
Tisdag 17 maj
Tid: 19:00-21:00 (dörren öppnas 10 minuter innan).
Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan. Stockholm
Din anmälan är bindande men ej personlig. Boka din plats senast kl.18, kvällen innan. Om workshopen behövs ställas in på grund av covid-19 eller annat, så erbjuds deltagare ett nytt datum.

ÖvrigtDörren öppnas 10 minuter innan workshopen startar.
Yogamattor och tillbehör finns att låna.
Vänligen ta med dig en anteckningsbok, penna, mjuka kläder och en varmare tröja. Efter workshopen bjuds det på te och tilltugg.

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Erica - Hello Creative

Be Creative! Be Unique! Be you!

--------------------------

Något extra...

Creative InSpirit med Erica: Önskar du en fördjupad session i vägledande kortsamtal, meditation och healing? Samt fördjupa din relation med din intuition, ditt "inre barn", få guidning, och möta din skaparkraft. 
Erbjudande: 650kr/90 min. (ordinarie pris 850kr).
Datum och tid bokas via: contact@hellocreative.se

Om Erica Löfgren: är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, yogainstruktör och regissör med flera års erfarenhet i branschen. Hennes företag Hello Creative fokuserar på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. Med hjälp av värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresseExtra information med anledning av Covid-19:
Friska och helt symptomfria besökare är välkomna till evenemanget
Workshopen har ett begränsat antal deltagare
Alla deltagare har ett gemensamt ansvar att hålla rekommenderat avstånd till varandra, samt tvättar händerna vid ankomst och spritar händerna.