Öppet Hus Björklidens GK och Scratch Golf inomhusgolf 16 januari

Arrangör Björklidens Golfklubb
Tid 2022-01-16 16:0020:00
Plats Scratch Golf hittar du på Ekbacksvägen 32 i Bromma., Stockholm
Öppet hus 16 januari
 

BJÖRKLIDENS GK OCH SCRATCH GOLF BJUDER IN TILL ÖPPET HUS MED INOMHUSGOLF 16 januari!

Björklidens GK har för 2022 inlett ett partnersamarbete med Scratch Golf i Bromma, Ekbacksvägen 32. Tillsammans ger vi dig som medlem i Björklidens GK möjlighet till träning och spel i en nyöppnad hall för inomhusgolf i Bromma och till mycket förmånliga priser. Moderna golfsimulatorer ger dig en direkt feedback på din spelform antingen på rangen eller på någon av de 100-tals banor som finns möjlighet att bekanta sig med. Perfekt för dig som vill hålla svingen igång hela året! Känner du bara för att komma förbi och ta en fika finns den möjligheten också.

Som start på samarbetet bjuder vi in till ÖPPET HUS för alla Björklidare söndag 16/1 kl. 16-20. Då kan du fritt prova på spel i golfsimulator, få information om tekniken, hur du bokar samt ta del av våra förmånliga erbjudanden för vinterns och vårens träningar och tävlingar inomhus och inte minst träffa dina härliga golfkompisar. Klubben bjuder på kaffe, läsk/öl och macka, och behöver då veta att du kommer. Boka dig via boka-knappen här till vänster senast 15/1 kl. 12.00. Beroende på gällande restriktioner från FHM finns endast 60 platser tillgängliga, först till kvarn!

Mer information kommer att ges under och efter Öppet hus, håll utkik på bjorklidensgolfklubb.se. Vår förhoppning både från Björklidens GK och Scratch Golf är att vi genom samarbetet skapar en träffpunkt även vintertid för klubbens medlemmar och får en möjlighet att hålla igång golfen året runt!

Björklidens Golfklubb