Företagarboost ©: Boosta ditt ledarskap

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2022-01-19 07:302022-01-21 09:00
Plats Scandic Star Hotel Glimmervägen 5, Lund
Företagarboost ©: Boosta ditt ledarskap
 

Boosta ditt ledarskap - vi avslöjar hemligheten till framgång för dig och ditt företag!

Företagarboost © erbjuder nätverksträffar varje onsdag på Scandic Star Hotel i Lund. En gång per månad (mitt i veckan, mitt i månaden) bjuder vi dessutom in en spännande talare som ger oss en rejäl vitaminkick till vårt företagande. Den 19/1 ser vi fram emot inspiration kring att boosta ditt ledarskap och hemligheten till framgång för dig och ditt företag:

Som ledare och entreprenör är du ditt eget viktigaste redskap. Din verksamhet kan aldrig må bättre än vad du gör och vill du att din verksamhet ska växa, behöver du själv också utvecklas och växa. Välmående och prestation går helt enkelt hand i hand.

I den här föreläsningen avslöjar vi hur du uppnår mer genom att göra mindre. Ja, det låter kanske för bra för att vara sant, men med rätt verktygslåda kan du både bli mer produktiv, öka din motivation och uppnå balans i livet.

Dr. Annika Sörensen är läkaren som blev stressexpert, föreläsare och författare. Anna Nordengren har själv varit chef i 25 år, och hjälper nu som Executive coach företagsledare och andra högpresterare att nå sina mål och skapa det liv de längtar efter.

Anmälan: senast 17/1

Tid: nätverk varje onsdag kl 07.30-09.00, talare mitt i månaden

Plats: Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund

Pris: Kostnadsfritt medlemskap. Scandic ger oss 25% rabatt på deras omtalade frukost. Frukosten betalar vi i receptionen och hämtar sedan från Scandics dignande buffé.

För anmälan till övriga onsdagsmöten, med större fokus på nätverkande – anmäl dig här: https://simplesignup.se/event/183971

Varmt välkommen!

Vårens program:
Boka in varje onsdag samt inspirationstalare den 16/2, 16/3, 13/4, 18/5 och 15/6!

16/2 Japp GDPR gäller också ditt företag! / Katarina Hillertz, Hillertz juridik och dataskydd

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information och inspiration