Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft

Arrangör Skellefteå konsthall
Tid 2021-12-17 11:0012:00
Plats Trappscenen, Sara kulturhus, Skellefteå
föreläsning
 

FÖRELÄSNING: Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft
En inspirerande föreläsning om klimatengagemang baserad på boken hon skrivit med samma namn (Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft, Norstedts 2019) tillsammans med Emma Sundh och Johanna Leymann fd Nilsson. 

Föreläsningen ger konkreta tips och verktyg till verklig förändring. Vad är det som egentligen gör skillnad för klimatet på individnivå? Och vad kan du som individ göra för att förändra på ett större plan? Om vikten av att skapa förändring och organisera sig från depp till pepp!

Maria Soxbo är journalist, föreläsare, författare och hållbarhetsinfluencer. Som grundare av Klimatklubben tillsammans med Emma Sundh och Johanna Nilsson till Årets framtidsmamas 2019 av tidningen Mama och 2021 hamnade hon på plats 25 över Aktuell Hållbarhets rankning över Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste. 2021 blev Klimatklubben nominerad till Årets miljöhjälte av WWF.

Föreläsningen är en del i konst-och klimatprojektet Lyssna som är ett samarbete mellan Skellefteå konsthall, Virserums konsthall och Färgfabriken och finansierat av Postkodstiftelsen