Zumba Julfest for Venezuelans barn

Arrangör Move with Patricia Alvarado
Tid 2021-12-04 11:0012:30
Plats Stockholm Salsa Dance - Sal 1 Adolf Fredriks kyrkogata 11, 111 37 Stockholm....
i dörren
318 kr

Hej allihopa 😊

Jul närmar sig och vi börjar att fira det med en utmärk Zumba Julfest🎄🎅🤶⛄.


Den 4 December kör Patricia Alvarado och Rocio Anturi tillsammans en härlig och roligt zumba klass där du dansar och röra på dig samtidigt du bidrar till I love Venezuela Sweden viktiga ändamål. 


Den kris som Venezuela går igenom är unik för ett land som inte är i krig. Situationen är akut och komplex. Samtidigt finns det en mängd lokala organisationer som arbetar under extremt svåra omständigheter och som precis som vi tror på att det finns enorm potential hos alla barn och att vi måste stå upp för deras rättigheter. Det är dessa organisationer som I love Venezuela Sweden (ILVSwe) och I Love Venezuela Foundation (ILVF) syftar till att ge stöd till.


I love Venezuela Sweden samlar in medel och stödjer lokala icke-statliga organisationer (NGOs) som arbetar för utsatta barn i Venezuela i samarbete med Stiftelsen I Love Venezuela Foundation. Stödet går till direkta insatser för barn genom våra projektpartners. Oavsett om vi stödjer organisationer inom hälsa, utbildning eller social utveckling arbetar vi långsiktigt och hållbart.


Med din medverkan får du en chans att göra något betydelsefullt samtidigt som du har kul tillsammans med nära och kära.Passet kommer att vara anpassad så att alla kan hänga med så tag med kompisen, kompisens kompis & till och med kompisens granne! Klassen är för ungdomar 16+, vuxna och seniörer


När: Lördagen den 4 december

Tid: 11:00-12:30.

Vi kör 90 Min Not Stop 🛑


Zumba Instruktörer

Patricia Alvarado och Rocio Anturi


Tema:Jul 🎄🎅🤶⛄

Så släpp loss din fantasi och bjud på en Julinspirerad outfit om du vågar , men det är ingen måste förstås.


Bokning/ Booking

Anmälan och Betalning sker här

Anmälan i form av betalning är bindande. 


Bokningsvillkor

Köpt biljett återlöses ej men kan överlåtas. Meddela oss så noterar vi detta.


Alla pengar som samlas in i eventet går till drabbade barn och deras familjer i Venezuela genom I love Venezuela Sweden. 


Samaberte med

I love Venezuela Sweden

Stockholm Salsa Dance 


Har du frågor gärna kontakta oss på Admin@movewithpatricia.net