Publika genomdrag Lucky Numbers

Arrangör Riksteatern
Plats Riksteatern Hallunda, Hallundavägen 30, Stockholm
Fredag 17/9 kl. 13.00
 
Tisdag 21/9 kl. 13.00
 
Torsdag 23/9 kl. 19.00
 

Välkommen på publika genomdrag av Lucky Numbers! Stina Nybergs nya verk för Riksteatern åker på turné den 28/9 och innan dess vill vi gärna möta en liten publik mot slutet av våra repetitioner i Hallunda.

Varmt välkomna!

Pga Corona restriktioner har vi begränsat antal publikplatser. Antalet vi kan ta in är beroende av i vilka konstellation publiken kommer. Om du anmäler exempelvis tre personer förutsätter vi att ni är en social grupp och vill/kan sitta tillsammans. Om så inte är fallet ber vi er att anmäla er 1 och 1, då får ni singelplatser. Tack för hjälpen!

I Lucky Numbers möter vi två dansare som rör sig till musiken, till varandra, till en inre känsla och i en föreställd värld.

I ett lapptäcke mellan aktioner och reaktioner rör sig dansarna Lisa Janbell och Ama Kyei på gränsen mellan bilder och upplevelser, till en pumpande rytm med ständigt föränderliga relationer. Verket är skapat i nära relation med DJ:en och kompositören rRoxymore och framförs i ett rum skapat av Josefin Hinders i samarbete med textilkonstnären Anna Nordström. Hennes Youtube-inspirerade lapptäcken ramar in rummet till en plats för gemensamma upplevelser.

“Lucky Numbers är verkligen en duett med dansarna Lisa och Ama som huvudpersoner - som klubbkids, vänner, dansare och som människor som skapar ett rum som på något sätt vibrerar. De är upptagna med att undersöka vad det egentligen betyder att “digga” till musik och de gör det hela tiden i förhållande till varandra och till publiken som omger dem.” (Stina Nyberg)

Dans: Lisa Janbell och Ama Kyei
Koreografi: Stina Nyberg i samarbete med dansarna
Musik: Hermione Frank aka rRoxymore
Scenografi, ljus och kostymdesign: Josefin Hinders
Textilkonst: Anna Nordström
Teknisk samordnare, scenmästare och turnéledare: Johan Rydén
Ljud- och ljustekniker: Per Fritz
Maskör: Rebecca Afzelius
Kostymtekniker: Anna Johansson
Koreografisk rådgivning: Maryam Nikandish
Workshops: Amelis Riquelme Nicoletti, Emma Rozgoni och Anna Ståhl
Danscoachning: Mona Namér
Dansare under research: Bambam Frost
Trailer och pressfoto: José Figueroa
Lanseringsbild: Res