Säsongsavslutning med hösteskader

Arrangör Vind o Vatten
Tid 2021-09-24 18:002021-09-26 16:00
Plats Askfatshamnen, Dalarö, Stockholm
Segling med Birgitta, Linjett 35 fredag-söndag BOKNINGSAVGIFT
Platser kvar: 2
1000 kr
Fullbokad
Segling med Ulrika, Arcona 36, fredag - söndag BOKNINGSAVGIFT
Platser kvar: 0
1000 kr
Väntelista, Segling med Ulrika, Arcona 36, fredag - söndag
 

Häng med på Vind o Vattens hösteskader 24-26 september!
Vi avslutar traditionsenligt säsongen med att erbjuda plats ombord på våra båtar för en riktig höstsegling. Helgen ger er som seglat med oss tidigare möjlighet att få segla mera med oss, och dessutom få uppleva skärgården när vi får ha den lite mer för oss själva. Vi kombinerar segling med samvaro och boende i land (viss möjlighet finns att boka boende ombord, se mer nedan).

Tider för Evas, Birgitta och Ulrikas båtar:
Fredag 24 september kl 18.00-23.00
Lördag 25 september kl 10.00-18.00, därefter gemensam middag
Söndag 26 september kl 09.00-16.00

Tider Thomas båt:
Lördag 25 september kl 10.00-18.00, därefter gemensam middag
Söndag 26 september kl 09.00-16.00

Priser:
Segling fredag-söndag, 5650 kr per person
(plats ombord på Evas, Birgittas eller Ulrikas båt)

Segling endast lördag-söndag, 4350 kr per person
(plats ombord på Thomas båt)

Plats:
Vi utgår från Dalarö, Askfatshamnen. Parkering finns i närheten på gångavstånd från båtarna.

Innehåll:
Vi börjar fredagkvällen med en segling in i solnedgången och fortsätter i mörkret att följa fyrar och lysbojar i farlederna kring Dalarö. En spännande och magisk upplevelse!

Under lördagen seglar vi ut till någon naturhamn för att inta vår lunch. Efter att vi kommit i hamn samlas vi för att tillsammans gå på restaurang (frivilligt att delta så klart) på Dalarö.

Under söndagen seglar vi också gemensamt till en hamn för lunch. Vi återkommer i god tid så att alla ska kunna ta sig hem innan kvällen blir för sen.

Tanken är att ge möjlighet till mer seglingsträning i form av "vanliga" seglingsdagar - alltså inte kurs, utan vi planerar en rutt och kommer därmed lite längre ut i skärgården än vi gör på våra kurser då vi mest seglar fram o tillbaka och runt runt...;-) Och att åter få träffa några av de som seglat med oss i år.

Boende:
Ni bor i land - antingen hemma, eller i hyrd stuga eller vandrarhemsrum på Dalarö. Viss möjlighet finns att mot betalning få sova över ombord i några av våra båtar. Kontakta oss och kolla om det finns plats om du är intresserad. Du ska i så fall bo på den båt du seglar med. Gäller inte Evas och Ulrikas båtar.
Boenden ska checkas in innan seglingen börjar på fredagen.
Tips om boenden finns på vår hemsida; https://www.vindovatten.se/sv/om-dalaro/

Mat:
Fredagkvällen tar var och en med sin egen mat, lätt att äta under gång. Alternativt har du ätit något innan vi ger oss av. Varm dryck kommer finnas ombord.
Cateringlunch ingår under lördagen och söndagen till alla deltagare.
MIddag äter vi gemensamt på restaurang på Dalarö lördag kväll (frivilligt).
Frukost ingår i priset vid övernattning ombord, alternativt kan ni ta med egen frukostmat om ni bor över i stuga eller på vandrarhem, eller äta frukost på Dalarö Bageri, som ligger 5 min promenad från båtarna.

Bokning:
Seglingen bokas genom att du fyller i bokningsformuläret och betalar in en bokningsavgift om 1000 kr. Faktura på resterande belopp kommer med mail för betalning senast 30 dagar innan seglingen. Görs bokningen senare får du en faktura för omgående betalning.

Avbokning:
Skulle du ångra din bokning mer än 30 dagar innan seglingen förlorar du bara din bokningsavgift. Vid senare avbokning eller om du vill försäkra dig mot att inte förlora några pengar om du skulle bli sjuk, behöver du boka en avbeställningsförsäkring. Denna kan bokas på den här länken; och försäkringsbolagets villkor gäller. Du behöver boka försäkringen senast 2 dagar efter betalning och allra senast en vecka innan seglingen äger rum, för att den ska gälla.

Övriga villkor:
Om vi inte fyller båtarna kan en eller flera båtar komma att utgå och du kan komma att bokas om till en av de andra båtarna. Om det innebär ett annat pris/upplägg än du har valt kommer vi att kontakta dig för att kolla om det är ok för din del att byta upplägg (2/3 dagar)

Mer information:
Kontakta oss om du undrar något om seglingen! Mer info om vad du ska ta med och hur vi hittar varandra kommer skickas ut någon vecka innan seglingen.

Arrangör är Vind o Vatten KREO AB, org nr 559229-5819
Tel 070-743 29 14