Få mer gjort utan Stress!

Arrangör Anna Nordengren och Dr Annika Sörensen
Tid 2021-05-05 12:3013:00
Plats Zoom, Online
Få mer gjort utan Stress
 

Så får du mer gjort utan Stress!


30 minuters samtal mellan Anna och Dr Annika

Har du svårt att få tiden att räcka till?

En av chefens största utmaningar är att få tiden att räcka till för allt och alla. När chefen är stressad blir både välmående och resultat lidande. Det gäller inte minst nu när många av oss fortfarande jobbar på distans.

I en undersökning genomförd av Creative Leadership rankades behovet av att använda tiden mer effektivt till och med som den allra främsta utmaningen en ledare ställs inför.

Föreställ dig hur det skulle vara om du kunde få gjort upp till 5 (!) gånger så mycket som idag! Hur mycket mer du skulle få gjort och ändå ha tid över för annat. Slippa det dåliga samvetet och äntligen uppleva balans och arbetsglädje igen!

Genom att fokusera på det som verkligen är viktigt och sluta kompromissa med ditt eget välmående kan du med enkla medel åstadkomma stora förändringar på kort tid. Ja, det låter enkelt, men hur gör man egentligen?

I detta gratis webinar får du:
- övningar för att förebygga stress hos både dig själv och ditt team
- verktyg som hjälper dig att fokusera och nå dina mål
- konkreta råd för att få mer gjort

Vi som håller i webinariet är Dr Annika Sörensen, stressexpert, läkare samt välkänd föreläsare och författare, tillsammans med Anna Nordengren, Executive coach och konsult i hållbart ledarskap. Tillsammans har vi utvecklat Mind Your Business Camp - ett helt nytt ledarprogram för ledare som söker balans, arbetsglädje och hållbara resultat.

Webinaret är gratis och kommer att ges via Zoom. Anmälan sker via bokning i detta event.

Vet du redan nu att du vill ha mer hjälp så kan du anmäla dig till nästa Mind Your Business Camp direkt. Campen startar 21 maj och du anmäler via denna länk: https://simplesignup.se/event/177818