Framtidssäkra ditt företag

Arrangör Cleantech Östergötland, Linköpings universitet
Tid 2021-05-04 08:0009:00
Framtidssäkra ditt företag
 

Hur kan vi ta del av framtidens kunskap och kompetens? 

Den 4e maj kl. 08.00–09.00 bjuder Cleantech Östergötland tillsammans med Linköpings universitet in till ett webbinarium för att berätta om hur du som företagare kan ta del av framtidens kunskap och kompetens. Evenemanget vänder sig till dig som vill veta mer om hur hållbart strategiskt arbete kan utgöra en konkurrensfördel inom olika branscher och hur ditt företag kan få stöttning i dessa frågor genom samverkan med forskare och studenter från Linköpings universitet.


Under seminariet kommer du få ta del av verktyg som hjälper dig att bygga en nära relation med framtidens medarbetare, ta del av kunskaper och insikter som utvecklar verksamheten och lära dig om olika möjligheter att samverka med studenter genom skarpa uppdrag i ditt företag. 


Under seminariet lyfter vi bland annat fram ett exempel på ett aktuellt samarbete mellan studenter och företag. Vi delar även med oss av konkreta råd om hur du går tillväga för att utveckla ditt företags hållbarhetsarbete genom att ta hjälp av framtidens medarbetare samtidigt som du stärker era möjligheter till kompetensförsörjning. 


Seminariet är kostnadsfritt. Välkommen med din anmälan senast den 2/5.