ATTRAKTIONSLAGEN POWERWALK

Arrangör Lili Öst production
Tid 2021-03-06 10:3013:00
Plats Djurgården , Stockholm
Ja, va KUL! Jag vill gärna hänga med på Attraktionslagen Powerwalk den 6/3
 


ATTRAKTIONSLAGEN & POWERWALK - En perfekt kombo!

Vill du veta mer om Attraktionslagen? Om hur ditt mesta fokus och dina tanke- och känslomönster samarbetar med Attraktionslagen, samtidigt som du får en uppfriskande powerwalk och härliga samtal i grupp med likasinnade? Då är detta en powerwalk för dig!

HUR STOR ÄR GRUPPEN?

Enligt nuvarande restriktioner kan vi bara vara 8 personer, så det är först till kvarn som gäller eftersom det bara finns 7 platser!


VAD KOSTAR DET? / ANMÄLAN:

För endast 150:- får du en själspåfyllande förmiddag där du både rör dig, får hänga med likasinnade och får reflektion och coachande inspiration. Betalas via swish till 123 213 19 28 Märk betalningen med ditt namn och powerwalk

OBS! För att boka din plats behöver du alltså både anmäla dig via simple signup OCH swisha 150:- till ovanstående nummer. 

Ingen återbetalning vid återbud senare än onsdag samma vecka.
vid återbetalning dras bokningsavgiften av på summan.

NÄR & VAR?

Vi avgår 10.30 från KSSS på Strandvägen vid sidan av Djurgårdsbron, så var där ca 10 minuter innan för avcheckning. Promenaden startas upp med en kortare presentation om Attraktionslagen och ni får med er frågor som ni startar upp samtalen med, medan vi går. Vi stannar till vid två tillfällen för att diskutera eventuella frågeställningar som kommer upp i era samtal. Ni byter samtalspartner och får nya frågor som leder er framåt i ert insiktsarbete.


FIKAPAUS

Eftersom denna förmiddag är till för att fylla på våra guldpåsar, gör vi självklart även plats för en fikapaus, så ha med dig fika och lämpligen även ett sittunderlag.


KLÄDER

Klä dig efter väder.


MER OM MIG

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig som privatperson, såväl som er som företag? Läs mer på www.liliost.se

Följ mig på min Youtube-kanal Attraktionslagen 2.0 där du bl a hittar mina poddar Attraktionslagen 2.0 och Attraktionslagen på jobbet, ÄNTLIGEN MÅNDAG - Lives mm.


ÖVRIG INFO

PS. Kom ihåg att ta med dig vatten.
Behöver du kontakta mig, når du mig på 070-7171246

Varmt välkommen!