Årsmöte 17/1-2021

Arrangör Föreningen Let's Sport Girls
Tid 2021-01-17 15:0017:00
Plats Zoom, Malmö
Årsmöte 17/1-2021
 

Vi vill hälsa alla våra kära medlemmar välkomna till Let's Sport Girls digitala årsmöte den 17/1 kl 15-17. Mötet kommer att ske 
digitalt för att så många som möjligt ska kunna vara med.
Just nu tror vi att 
Zoom blir den bästa plattformen.

Vi samlas för att tillsammans gå igenom året som gått, bestämma inriktningen för Let's Sport Girls verksamhet 2021 och väljer in ledamöter till styrelsen och valberedningen.

Årsmötet är ett mycket bra tillfälle att träffa andra medlemmar, att finna gemenskap och engagera sig i Let's Sport Girls framtid.  

Vill du nominera någon till Let's Sport Girls styrelse? Är du själv intresserad av att sitta i styrelsen? Toppen!

Till styrelsen söker vi personer med intresse, tid och engagemang att leda och utveckla Let's Sport Girls verksamhet! 

Vi söker alltså dels folk till styrelsen (ordförande, sekreterare, kassör och övriga ledamöter) och dels till en valberedning.
Hittills har vi egentligen inte haft någon direkt valberedning, men för några veckor fick vi faktiskt hjälp från en medlem att hitta just kandidater till en ny styrelse. Men, eftersom alla ska få lika stor chans att kandidera till styrelsen eller valberedningen, så får ni nu chansen.

Vad är då en valberedning?
Valberedningen har en viktig och central roll i en ideell förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag på nya ledamöter till styrelsen och revisorer.

Vem söker vi?

Vi söker personer som är intresserade av föreningsutveckling, tycker om strategiarbete, är duktig på organisatoriska frågor, ekonomi, personalfrågor eller är en fena på kommunikation och sociala medier. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är mediterande men inget krav. Vi söker i första hand styrelsemedlemmar med intresse, tid och engagemang att leda och utveckla vår verksamhet!

Styrelseuppdraget innebär bland annat:

  • Leda och utveckla Let's Sport Girls verksamhet. Vi ser gärna att man inom styrelsen bildar en grupp som hjälps åt med diverse uppdrag såsom att hantera sociala medier,planera aktiviteter, hålla igång och närvarorapportera lärgrupper, fylla i närvarostatistik till chefen på de båda baden, planera simlektioner mm. Det finns mycket man kan göra inom den administrativa biten. Fråga oss gärna mer om vilka exakta uppgifter som finns så skickar vi infon via mail.
  • Delta i styrelsemöten ca. 1 gång per månad.
  • Representera Let's Sport Girls i externa sammanhang.
  • Delta i obligatoriska utbildningar från Fritidsförvaltningen (om det dyker upp något nytt nästa år).

    Senast den 10/1 vill vi ha din anmälan.