Svensk Planglasförenings Höstmöte på Knistad Herrgård, Skövde

Arrangör Svensk Planglasförening
Tid 2020-10-15 09:302020-10-16 09:00
Plats Knistad Herrgård Knistad 1 541 92 SKÖVDE, Skövde
Välj antal personer som deltager fysiskt
 
Välj antal personer som deltager digitalt
 

Inbjudan höstmöte i Svensk Planglasförening 2020


När: 15 oktober 2020


från 9:30 serveras kaffe, te och smörgås

10:00 startar vi med föreningsmötet

Dagen avslutas med Coronaanpassad aktivitet och middag


Var: Knistad Herrgård utanför Skövde


OBS! På grund av rådande omständigheter och osäkerhet kopplad till Covid-19 så förstår vi att alla inte kan/vill närvara. Efter mycket diskussioner har vi beslutat att ge er valet att närvara fysiskt eller digitalt. Vi ska göra allt för att anpassa dagen till rådande läge och genomföra mötet som ett kombinerat fysiskt och digitalt möte där man kan anmäla sig till den form som passar bäst.

Varmt välkommen till föreningens höstmöte!  

Vi tagit fram ett intressant program som bygger vidare på temat hållbarhet. Sedan sist har jag för föreningens räkning signerat Byggbranschens färdplan. För att vi alla ska få en bättre inblick i vad  färdplanen innebär har vi bjudit in Birgitta Govén från Byggföretagen som föreläsare. Två nya LCA rapporter som gjorts med Sweco kommer att presenteras precis som filmen vi gjort baserat på den första LCA:n. Vi kommer även få ta del av LTH´s forskning om glas genom antingen David Kinsella doktorand vid LTH eller Kenth Persson, professor Byggnadsmekanik.

Självklart presenteras även föreningens övriga spännande projekt såsom EPD-verktyg, Glashotellet mm. I samband med mötet kommer även Glasstipendiet att delas ut för första gången. 


För att kunna planera och boka rätt antal rum – och undvika avbokningskostnader, ber vi er anmäla er senast den 30 september 2020 via denna länk