Hello Creative Hellocreative.se YinYoga YinYoga Deluxe Godhem.se Godhem Embodied flow Kropp och själ Stillhet och rörelse Yoga Andning Avslappning Meditation Kinesisk medicin Personlig utveckling Sinne kropp och själ Änglakort Vägledning Trollhättan

From Me to You! YinYoga Deluxe i Trollhättan

Arrangör Hello Creative
Tid 2021-01-09 10:0016:00
Plats Yoga-LiveInRoom Godhem Café & Butik Ladugårdsvägen 101 46170 Trollhättan, ...

Eventet stängt för nya bokningar

From Me to You! YinYoga Deluxe!

En klass för alla sinnen, där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med inspiration från kinesisk medicin ger klassen inblick i kroppens meridianer och organ. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ! 

Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet.

Tema: Vi välkomnar in Hösten med Elementet "Metall", som bland annat står för Struktur, Formbarhet och Utveckling.

De tre första som anmäler sig, får en gratis "Mini-Reading" med kort, efter workshopen!
Vänligen meddela innan klassen, om du har allergi/känslighet mot doftolja/rökelse/blommor, samt matallergi/intolerans.

Kommande datum:
Lördagen 9 januari,: Klockan 10:00-12:00 / FULLBOKAD! Klockan 14:00-16:00 / FULLBOKAD!
Adress: "Yoga -LiveInRoom", vån.2, Godhem Café & Butik, Ladugårdsvägen 101, Överby - Trollhättan

Din Investering: 250kr inkl. en ekologisk smoothie. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in.
Begränsat antal platser. Anmälan senast fredag 30/10, kl.18:00. 

Övrigt: Vi samlas utanför Godhem, 15 minuter innan workshopen börjar. Vid ankomst tvättar vi händerna och går sedan gemensamt upp till andra våningen, samt spritar händerna uppe i yogasalen. 

Yogamattor och tillbehör finns på plats, men på grund av rådande omständigheter med Covid-19, så ber jag dig, i den mån du kan, ta med en egen yogamatta, filt och handduk. Efter klassens cirka 1h 45 minuter går vi ner till Godhem för en berikande smoothie. Du är också välkommen att handla i butiken med 10% rabatt.

VIKTIGT!
Vi håller Folkmyndighetens riktlinjer så som att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna på plats, samt stannar hemma om vi känner minsta
symtom: ont i hals, förkylning, snuva, hosta, feber, trötthet och öm i kropp.


Hjärtligt Välkommen till YinYoga deluxe!

Önskar,
Erica - Hello Creative 

Be Creative! Be Unique! Be You!

Det lilla extra... Creative InSpirit med Erica: Ge dig själv en privat session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck. 600kr/1,5h. Mejla för förfrågan och bokning.

Om Erica Löfgren: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, manusförfattare, regissör, yogaledare och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.