Kvinnors företagande nätverksträff 17 - walk & talk

Arrangör Tillväxt Avesta
Tid 2020-09-03 11:0013:00
Plats Samling vid Avestaforsens kraftstation på Månsbo/Högbo & Promenad. , Avesta
Standardbiljett
 

Hej!

Hoppas du har haft en skön sommar trots de förändringar som pandemin har fört med sig. 

Jag vill börja med att tacka alla som kom på den första walk & talkträffen, det blev en bra uppslutning och bra samtal! 

Vi fortsätter nätverksträffarna för Kvinnors företagande på samma sätt som sist – det vill säga att vi ses vid Älvpromenaden, hoppas på fint väder och promenerar drygt 4 km medan vi diskuterar frågor som förändring, omställning, marknadsföringsinsatser, utmaningar, hur vi hittar nya kunder/nya kanaler, krishantering, stöd & samarbete (detta är en sammanfattning av de frågor Ni önskar att vi diskuterar).
Välj ett av dessa ämnen (eller något annat) att diskutera under promenaden. Vi kommer att promenera med ordentligt avstånd i par.

Vi avslutar med lunch i Koppardalen där vi även sammanfattar det vi pratat om under promenaden (den som inte önskar vara med på lunchen får gärna skicka mig en kort sammanfattning av det som diskuterats).

Torsdag den 3 september:
11.00 -12.00 Samling vid Avestaforsens kraftstation på Månsbo/Högbo & Promenad. Till Google maps.
Ca 12.00 -13.00 Lunch & sammanfattning.

Jag kommer senare att skicka ut några punkter som jag önskar att du som deltagare tar ställning till under promenaden.

Efter mötet är min förhoppning att du känner att du har kommit en bit på väg, eller i alla fall vet vad nästa steg är för din verksamhet eller för att nå dit du vill.

Ta med dig kläder efter väder, bra skor & något att skriva anteckningar på. Vi kommer att promenera med ordentligt avstånd i par.
Maxantal 20 st.

Mötet kan komma att ställas in eller ändras pga. av nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Läs om hur Avesta kommun förhåller sig till Covid-19.

Anmäl dig här senast den 1 september.

Har du frågor, tips eller synpunkter - välkommen att kontakta Stina Lundkvist på stina.lundkvist@avesta.se eller 0226- 64 56 91

www.baraiavesta.se
www.avesta.se

Varmt välkommen!