Arketyper - Plejaderna

Arrangör Therese Lindberg
Tid 2020-08-02 20:3022:00

Eventet stängt för nya bokningar

Arketyper - Vad betyder det? 

 

Enkelt förklarat är arketyper olika delar av vår personlighet. Vad eller vilka vi har med oss kan verka som lotteri men det är såklart inte slumpen som avgör. 

När du träffar olika människor och bygger nära relationer kan man säga att vi kopierar vissa karaktärsdrag och beteenden. Inte alltid bara det vi tycker om eller känner oss attraherade av. 

Inlärda eller kopierade Arketyper 

Man kan exempelvis ha ett förhållande där partnern eller en förälder använder härskartekniker. Då kommer eventuellt den som blir utsatt att lära sig att förekomma härskartekniker genom att själv bete sig på samma sätt. En kopierad arketyp som inte är medfödd. I vissa yrken eller situationer kommer denna kunskap att göra hela skillnaden och i andra är det direkt destruktivt. 

Lika barn leka bäst eller opposites attract 

Ofta dras vi till personer som antingen har samma som vi själv har eller till personer som har något som vi själv inte har men behöver integrera. Målet är att få balans och struktur på alla olika arketyper - men kanske inte under ett enda liv. 

Bra eller dåligt? 

Jag tror inte på svart eller vit. Bra eller dålig. Vissa kombinationer är ytterst olyckliga och närmast omöjliga att få balans på. Andra kombinationer är mer balanserade och har gynnsammare förutsättning att lyckas med allt från Dharma till parförhållande. Arketypen Mars har sina fördelar och nackdelar precis som Neptunus har fördelar och nackdelar. Målet är balans. 

Hur fri är den fria viljan? 

Tanken är att vi ska dela och kopiera för att uppnå balans. Därför tar vissa förhållanden slut när målet är uppnått. Kemin och attraktionen försvinner när kvoten är fylld. På samma sätt kan vissa arbetsplatser eller vänskapsförhållanden försvinna när informationen är på plats i systemet. Det låter kanske kallt och kalkylerat men handlar egentligen om attraktion och om kvantfysik. Oavsett om vi tycker om det eller ej så styr det medvetet eller omedvetet en mycket stor del av vår vardag. Så mycket för fri vilja. 

Spiritual Syntesis 2 - Arketyper

Nu kommer Spiritual Syntesis uppföljning om Arketyper. Man behöver inte ha deltagit i nummer 1 för att medverka i nummer 2. För att underlätta för er som inte kan komma på kurs eller för er som vill ha repetition kommer jag dessutom att hålla webinarium om alla olika delar. De som önskar delta vid en kurs kan ändå delta vid webinarium. Alla delar vid kursen kommer inte att tas upp vid webinarium. Repetition är nyckeln till integrering - därför välj det som tilltalar dig mest eller det du har mest motstånd till. Då får du troligtvis med dig det som är mest intressant just nu. En del information kommer att provocera och del kommer troligtvis att skapa stor förändring i ditt liv. Förståelse är en viktig nyckel till utveckling. 

Arketyp Plejaderna

*Hur kan man integrera Plejaderna i balans? 

*Hur beter sig Plejaderna i ett förhållande?

*Hur beter sig Plejaderna på en arbetsplats?

*Hur påverkar destruktiva mönster Plejaderna? 

Webinariet innehåller många praktiska exempel från verkliga livet. Du kan ställa frågor och ta del av andras frågor under föredraget. 

Varmt Välkomna 

Therese  

www.thereselindberg.com


OBS! Att återbetalning pga tekniska problem med er egen teknik inte sker. Anmälan är bindande. Det kan vara en bra idé att kontrollera att man har senaste versionen av Adobe som finns att hämta gratis här:

http://get.adobe.com/flashplayer/