Onlinekurs - Grafisk Designer

Arrangör Grafiska Akademin
Plats Online, Online
Förboknings pris
1995 kr

Diplomerad Grafisk Designer

Bli diplomerad grafisk designer och utöka dina färdigheter inom visuell kommunikation! Lär dig arbeta med färg, bild och grafik för att ta fram övergripande marknadsföringsmaterial för företagets kampanjer. Efter kursens gång erhåller du en bra grund inom visuell kommunikation med inriktning på tryck, webb och sociala medier. 

Rollen som grafisk designer kan vara väldigt varierande beroende på var du arbetar men till mesta dels arbetar du i ett team och stödjer marknadsavdelningen genom att ta fram all visuell informationsmaterial, både för intern bruk samt till företagets ansikte utåt. Kursen utgår ifrån hela design-processen, från idé till färdig produkt. Vi ser också till att du får kartlägga den ”digitala djungeln” och känna dig trygg i de mest populäraste grafiska verktyg. 


Diplomerad utbildning

Varje modul består utav video-lektioner samt övningar för att förankra genomgångna teorier. Vi rekommenderar att köra 1 modul i veckan.

Ett diplom delas ut till dig som genomfört hela kursen, inlämningsuppgifterna samt ett kunskapstest som skickas till dig digitalt.

Kunskapstestet tar ca 60 minuter att genomföra. Vid avslutad test, så skickar vi ut ett fysiskt diplom till dig, som du kan använda för att visa upp dina nya grafiska kunskaper.


Kursen riktar sig till dig som vill arbeta med Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator för att skapa professionell informationsmaterial för tryck samt bild och grafik för digitala kampanjer.

Kursen passar även dig som vill skapa marknadsföringsmaterial för ditt eget företag eller för dina kunders räkning…

    Moduler
✓ InDesign – Skapa informationsmaterial för tryck
✓ Photoshop – Bild och grafik för sociala medier
✓ Illustrator – Varumärkesdesign och illustrationsteknik
✓ Adobe Spark – Konceptutveckling, video & digital design
✓ Bonusmodul – Fördjupningslektioner i Adobe CC


Steg för steg instruktionsvideo

Utbildning på nätet ger en rad fördelar. Du studerar i egen takt och får direktkontakt med en kursledare som du alltid kan nå via e-post, telefon eller chat. Du får tillgång till alla resurser och kursmaterialet när kursavgiften är betald.

Bonusmaterial


Som bonusmaterial bjuder vi på ett antal extra video-lektioner som är utvalda fördjupnings-moment i Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator samt hur du skapar rörlig bild & video i Adobe Premiere Rush.


Kursen släpps den 15 september
Ordinariepris: 4.995 kr
Förbokningspris: 1.995 kr