Matchmaking för svenska aktörer intresserade av Viable Cities Utlysning #5: Energipositiva stadsdelar

Arrangör Viable Cities
Tid 2020-06-22 10:0012:00
Plats Digitalt via webben
Standardbiljett
 

Vill du vara med och skapa energipositiva stadsdelar och därmed klimatneutrala städer? Välkommen till ett kort informationsmöte om utlysningen Energipositiva stadsdelar med möjlighet till matchmaking mellan svenska aktörer. 

Viable Cities Utlysning #5: Energipositiva stadsdelar är en transnationell utlysning inom det europeiska samarbetet Positive Energy Districts and Neighbourhoods (PED) där aktörer från olika EU-länder är inbjudna att söka finansiering. Samarbetet och utlysningen drivs på EU-nivå av PED Program och JPI Urban Europe, ett initiativ som verkar för gränsöverskridande forskning och innovation för stadsutveckling.

Tid: Den 22 juni kl 10.00–12.00
Format: Mötet sker digitalt och instruktioner skickas till registrerade  deltagare inför mötet


Under mötet sker också matchmaking och nätverkande för att underlätta för intresserade aktörer att hitta andra svenska partners att ta fram en ansökan med. För dig som önskar finns möjlighet att göra en kort pitch (3 min) av projektidé eller verksamhet för att kunna bygga ett konsortium för ansökan och matcha med andra aktörer i Sverige. Kontakta Patrik Rydén på patrik.ryden@viablecities.se om du är intresserad av att göra en pitch.

Agenda

·      Information om Viable Cities och PED (Positive Energy Districts)
·      Information om utlysningen
·      Korta pitchar med direkt återkoppling
·      Möjlighet till matchmaking

Mer information om utlysningen hittar du på denna länk: vbct.es/PED.