träningsgrupp

Arrangör WeSurf KVSK
Tid 2020-07-06 15:302020-07-26 17:30
Plats Kämpinge Vattensportklubb
Fullbokad
träningsgrupp
 
reservlista
 

I år erbjuder vi på WeSurf KVSK gratis träning för dig som är mellan 13 och 16 år! Vi kör träning varje måndag i juli 15:30-17:30. 


Tanken är att alla ska lära sig grunderna i vindsurfing och att du som redan surfat tidigare ska få ytterligare träning. Du behöver alltså inte ha vindsurfat tidigare. Tanken är även att samla ihop ett kul gäng så att alla har en surfkompis att sticka ut på havet med i framtiden! Det kommer vara fyra träningstillfällen med instruktörer. Våtdräkt och flytväst finns att låna, men ta gärna med om du har eget! Annars räcker badkläder och ett glatt humör:))

Det enda som krävs för att vara med är att du anmäler dig här och är/blir medlem. Medlem blir du via vår hemsida, kvsk.se. Medlemskostnaden är 200 kr och innebär rabatterade priser på andra kurser och aktiviteter, samt att hyra vår utrustning.

För dig som vill träna mer eller fortsätta efter träningarnas slut, kan man komma under drop-in och hyra en bräda. Nytt för i år är att klubben kommer erbjuda drop-in riktad till endast ungdomar, där priserna är rabatterade! Mer info om detta hittar du på vår hemsida och på våra sociala medier, @wesurfkvsk.

UPPDATERAT: 
Gruppen är fullbokad, men registrera dig på reservlistan så hör vi av oss om det blir en ledig plats över.