Detta event är inställt pga Corona-viruset. Vänligen kontakta arrangören för mer infomation. Kontakt via ”Hjälp med bokningen” i sidfoten.

Ledarsalong 2020

Arrangör Anima Ledarskap AB
Plats På Zoom, Online
Ledarsalong 2020
1000 kr + Moms

Arbetet med genomförande av Ledarsalongen är pausat på grund av corona-epidemin. Vi återkommer med datum för genomförande när vi tagit upp arbetet igen.

Vi bjuder in till en Ledarsalong. En eftermiddag där du får möjligheten att fördjupa ditt ledarskap. Med vår Ledarsalong erbjuder vi en reflektionshållplats, en möjlighet att fritt samtala kring ledarskap – utanför konventionerna och bortom normerna. Tillsammans med andra får du tillfälle att provtänka och provprata kring det ledarskap du själv möter, utövar och behöver.

I år kommer utgångspunkten för samtalen att vara det idéhistoriska perspektivet. Vi sänder en förinspelat samtal mellan journalisten och radiomakaren Eric Schüldt och idéhistorikern och humanekologen Per Johansson där de funderar och resonerar kring ”Vad är ledarskap?”.

Eftersom vi inte kan träffas fysiskt och fika tillsammans under eftermiddagen kommer vi skicka ut en goodiebag till alla deltagare, så får vi fylla på med energi på varsitt håll. Därav ber vi om adress i anmälningsforumläret.