Champange Yoga & Snippsauna

Arrangör Lyckoreceptet
Tid 2020-07-03 18:3020:30
Plats Mindful Yoga, Majorna, Göteborg
Champagne Yoga & Snippsauna
349 kr

Välkommen på en härlig After-Work med oss! Vi kör champagneyoga i 45 min för att sedan avsluta med snippsauna. Det bjuds på bubbel (alternativt alkoholfritt) samt lättare tilltugg, kan helt enkelt inte bli en bättre fredag!

Att ha på sig: Bekväma, rörliga kläder för yogan. Till snippsaunan rekommenderas en längre kjol eller klänning.

OBS! Ånga ej vid mens. Ånga ej när du är gravid. Ånga ej om du haft blödningar från underlivet som du ej vet vad det är. Ånga ej mitt i pågående infektion. (Vill man ändå ta del av dagen och informationen går det givetvis bra att vara med utan att delta just under själva ångningen)

Begränsat antal platser. Ingen återbetalning görs vid avbokning men känner du av minsta förkylningssymtom, meddela oss på telefon: 0793-470420. Din bokning kommer då att flyttas fram till nästa önskat event.

Varmt välkommen!

För mer frågor eller funderingar maila oss på lyckoreceptet@outlook.com

——————————————————————————————————————————————————————————————— Jacqueline Belfrage är utbildad yogainstruktör och kommer att leda yogan. Sandra Sundfors kommer att leda snippsaunan utefter egna erfarenheter och Wildherbaristas direktiv.

Vad är snippsauna? text från https://snippsauna.com/ Vid en Snippsauna släpps örtånga in i underlivet, lite som att bjuda på örtthé underifrån. Vi uppmärksammar då en viktig kroppsdel och funktion som annars mest får uppmärksamhet inom sex, graviditet eller mens. Inte alltid laddat med positiva känslor. När vi ångar så släpper vi in värme, ånga, örter, kärlek och omsorg fylls både kropp och sinne av välbehag och avslappning.

Snippsauna förekommer i många kulturer. Förr gjorde kvinnor snippsauna i Sverige men kunskapen om det har nästan förlorad här. Det har hetat Hukbad i nordisk kultur. Yoni/vaginal/pelvic steaming är finns i mer utbredd skala i USA, Korea, Sydamerika. Många salonger/spa erbjuder det som behandling och ibland även på deras motsvarighet till mödravårdscentralen. Snippsaunan kan användas enbart för att det är behagligt, avslappnande och skönt men självklart för att stödja vaginan och livmoderns funktioner eller behandla olika åkommor i underlivet.

Om du vill läsa mer om snippsauna och om Wildherbarista: https://snippsauna.com/